Index / Ambachten / Hoe maak je een Hot Tub uit uw Pickup

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Hot Tub uit uw Pickup

Voor veel mensen, hot tubs lijkt een luxe die is moeilijk te veroorloven. De meeste mensen gaan hun hele leven alleen te genieten van hot tubs in kuuroorden of het huis van een welgestelde vriend. Nu, dankzij Southern vindingrijkheid, is het mogelijk

Advertisement

Voor veel mensen, hot tubs lijkt een luxe die is moeilijk te veroorloven. De meeste mensen gaan hun hele leven alleen te genieten van hot tubs in kuuroorden of het huis van een welgestelde vriend. Nu, dankzij Southern vindingrijkheid, is het mogelijk voor iedereen om te genieten van een hot tub op zijn eigen terrein, voor een fractie van de prijs van een gewone hot tub. Als u eigenaar bent van een pick-up truck en een paar andere dingen (die niet veel doen kosten om te kopen als je ze nog niet hebt), kunt u beginnen met het hosten van uw eigen hot-tub partijen in geen tijd.

Wat je nodig hebt

Duct tape

Waterslang

grote tarp

Parkeer uw pick-up truck waar u maar wilt uw draagbare hot tub worden gevestigd, zolang het binnen redelijke afstand van uw huis. Het moet dicht genoeg voor een waterslang te bereiken vanaf uw huis naar de truck.

Leg het zeil in het bed van de pick-up. Zorg ervoor dat het zeil is niet gescheurd of ergens gescheurd. De afmeting van het zeil zal variƫren met de grootte van de truck. Het zeil moet groot genoeg zijn, zodat u het midden naar beneden in het bed kan duwen en nog steeds hebben veel dekzeil opknoping over alle van de randen. Zorg ervoor dat er voldoende tarp in het bed.Gebruik de tape om het zeil te beveiligen. Wikkel de tape rond de buitenkant van de truck bed vele malen. Er zal heel wat water in het zeil en het bed van de truck, dus zorg ervoor dat je wikkel het strak. Zorg er ook voor u op de cabine kant van het zeil naar beneden tussen de cabine en bed, en maak deze zo stevig als de rest van het bed. Als u ervoor gezorgd was er volop tarp in het bed, moet je bereid zijn om het bed met water te vullen, zonder zich te bekommeren over het zeil te glijden in het bed.

Unspool de waterslang van uw huis, plaats deze in het bed van de truck en zet het water op volle kracht. Sommige truck bedden zal houden meer dan 300 liter water, dus nu zou een goed moment om iets anders te doen productief tijdens het wachten voor het bed in te vullen. Het kan een paar uur duren.

Bereid een andere slang (bij voorkeur niet uw huis slang). U kunt deze terwijl u wacht voor het bed in te vullen doen. Plaats een uiteinde van de slang in de uitlaat van truck. Met sommige van de tape op de slang vast te zetten. Zorg ervoor dat er geen lucht uit de uitlaat die niet direct in te gaan op de slang.

Plaats het andere uiteinde van de slang in het bed van de truck nadat u klaar bent met het vullen. Het is belangrijk dat u in een goed geventileerde ruimte alvorens tot stap 7.

Start de motor van de truck. De uitlaat komt door de slang zal fungeren als een luchtbel maker in uw nieuwe truck hot tub. Als u wilt, kunt u de motor rev om echt het water borrelen. Als je dit doet, echter, moet u ervoor zorgen dat er iemand achter het stuur van de vrachtwagen te allen tijde.

Hints

Het hebben van een paar vrienden helpen je uit zal komen. Het is een hele klus, maar de uitbetaling is entertainment in een warm bad dat kostte niet veel.

Doe dit niet in een garage. Je zal moeten worden in een goed geventileerde ruimte om ervoor te zorgen dat er geen giftige dampen verzamelen om je heen.

Share This Post