Index / Onderwijs / Hoe maak je een Horror Film Met iMovie maken

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Horror Film Met iMovie maken

Hoe maak je een Horror Film Met iMovie maken. Kinderen helemaal gek op het maken van horrorfilms. Ik heb les film maken om tieners al jaren - en de films die ze houden het maken van de meeste zijn de enge degenen. iMovie heeft verschillende functies

Advertisement

Hoe maak je een Horror Film Met iMovie maken. Kinderen helemaal gek op het maken van horrorfilms. Ik heb les film maken om tieners al jaren - en de films die ze houden het maken van de meeste zijn de enge degenen. iMovie heeft verschillende functies die echt helpen bij het maken van een enge film, met inbegrip van spook paden, langzame en snelle beweging en de mogelijkheid om de beelden te veranderen in zwart-wit. Hier zijn stappen om het creƫren van een horror film in iMovie.

Hebben de kinderen komen met een korte uitgangspunt voor de film. Zombies zijn makkelijk te doen, want alles wat ze echt nodig hebben is een wit poeder op hun gezicht en sommige zwarte onder hun ogen.

Hebben de kinderen zetten hun beelden in zwart-wit nadat ze importeren.

Telkens als een zombie alleen loopt, hebben ze de geest paden effect toe te voegen.

Maak de zombie lopen als de personages in "The Ring" en "The Grudge" door het versnellen van een stap en het vertragen van de volgende. Dit is tijdrovend, maar het uiteindelijke effect is echt griezelig.

Voeg de enge geluidseffecten en muzikale accenten getiteld "Mystery" en "Suspense."

Share This Post