Index / Huis / Hoe maak je een Hoover Windtunnel Vacuum Repair

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Hoover Windtunnel Vacuum Repair

Hoover Windtunnel stofzuigers zijn geschikt voor het reinigen van uw tapijt en harde ondergrond vloeren. Na verloop van tijd zal delen binnen het Hoover Windtunnel af te breken en moeten repareren. De meest voorkomende reparaties nodig vervangt de bo

Advertisement

Hoover Windtunnel stofzuigers zijn geschikt voor het reinigen van uw tapijt en harde ondergrond vloeren. Na verloop van tijd zal delen binnen het Hoover Windtunnel af te breken en moeten repareren. De meest voorkomende reparaties nodig vervangt de borstelrol, die wordt gebruikt om vuil in tapijten los; het vacuüm gordel, die wordt gebruikt om de borstelrol draaien; en het vervangen van de gloeilamp op de voorzijde van de zuigmond, die extra licht zorgt tijdens het stofzuigen.

Wat je nodig hebt

  • Vervanging kwast roller model nummer 303280001

    Vervanging riem model nummer 562289001

    Phillips schroevendraaier

    Vervanging lamp # 906, 13 volt

Vervang Kwast Roller en Belt

Laat het handvat, leg het op de grond en draai het vacuüm boven, zodat de onderkant van de zuigmond naar boven wijst. Dit geeft direct toegang tot de borstel roller en riem. Merk op dat er twee rode vergrendelingen, een in het bovenste, linker gedeelte van het mondstuk en de andere in het midden van het mondstuk boven de borstelrol.

Draai de bovenste grendel tegen de klok in en druk op de vergrendeling in het midden van het mondstuk naar "Unlock" om de bodemplaat los te maken.

Pak de bodemplaat en trek het van de zuigmond. U vindt de kwast roller en de band te zien.

Verwijder de borstel roll uit het mondstuk door het vastgrijpen van beide uiteinden en trekken recht omhoog.

Schuif de band van het uiteinde van de rol en de riemschijf, als het niet gebroken. Als het gebroken is, verwijdert u de riem van de nozzle behuizing. Gooi de oude borstel roller en riem.

Wikkel de nieuwe riem op de motor as en schuif de riem door de metalen band gids. Zorg ervoor dat de letters op de band naar buiten gericht.

Slip het andere uiteinde van de riem over de borstelwals en op het gedeelte dat niet borstelharen heeft. Controleer de band zit in het midden van de schijf en het gebied van de borstelrol die geen haren heeft.

Plaats de borstel roller terug in de zuigmond door naar voren te trekken en duwen het op zijn plaats. U kunt enige weerstand voelen als gevolg van de elasticiteit van de gordel. Niet rukken op de borstel roller als je de band, de motor poelie of de borstel roller kan beschadigen.

Bevestig de bodemplaat op de spuitmond en sluit beide vergrendelingen.

Vervang de gloeilamp

Laat de stofzuiger handvat en leg het op de vloer. De gloeilamp is gelegen in de buurt van de top van de zuigmond, achter de lens.

Verwijder de twee schroeven aan weerszijden van de lens en trek hem van het mondstuk.

Pak de gloeilamp en trek hem recht uit het stopcontact. U hoeft niet om de lamp te verwijderen verdraaien. Gooi de lamp in een afvalbak.

Duw de vervangende lamp in het stopcontact en plaats de lens. De stofzuiger is nu gereed voor gebruik.

Hints

Als uw Hoover Windtunnel is nog steeds niet goed functioneert, neem dan contact klantenservice op (800) 944-9200 of bezoek de website van Hoover.

Share This Post