Index / Cars / Hoe maak je een Hood Lock Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Hood Lock Install

Hood sloten zijn een goed idee als je extra hulp met diefstalpreventie willen. Zij een zekere veiligheid ook toevoegen. Hood sluizen helpen om de kap op zijn plaats in het geval van een front-end botsing, of in het geval de motorkap vergrendeling pop

AdvertisementHood sloten zijn een goed idee als je extra hulp met diefstalpreventie willen. Zij een zekere veiligheid ook toevoegen. Hood sluizen helpen om de kap op zijn plaats in het geval van een front-end botsing, of in het geval de motorkap vergrendeling pops los. Hood sloten hebben de voorkeur om vergrendeling kap pinnen, omdat ze uit het zicht zijn gemonteerd en ze geven een veel sterkere greep. Lokaliseren en het monteren van de kap slot is een kwestie van voorkeur, zolang je hebt een aantal basis gereedschappen en de korte tijd die nodig is om het te installeren.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Hood slotassemblage

Ballpeen hamer

Tang

Boren

schroevedraaier

Meet de afstand tussen de kap vergrendeling aan het gestel van de wagen naar het punt waar de kap geheel geopend. Open de motorkap en uit te breiden naar de volledig open positie. Leg een meetlint op de motorkap vergrendeling bar van de kap en trek de tape om de vergrendeling op de nu bloot frame.

Controleer de locatie en de beugel duidelijk de kap, waarbij de kap normaliter gesloten. Noteer deze meting. Neem het mee naar de lokale auto-onderdelen winkel en koop een slot met een kabel van de juiste lengte.Gebruik een boor en boor de gaten in de vergrendeling beugel in de gekozen locatie voor het slot. Bevestig de schroeven die het vergrendelingssamenstel kwam Montage aan het frame van het voertuig.

Plaats de kap plaat op een stevige ondergrond met ongeveer een halve inch opknoping over de rand van het werkvlak. Gebruik een ballpeen hamer om de half-inch end te buigen naar een draai van 90 graden, het creƫren van een L-vorm. Zorg ervoor dat de plaat te buigen op het einde met de grote grendelpen gat, in het tweede gat van het uiteinde langs de reeks gaten de plaat daarin.Bevestig de nieuwe gebogen kap plaat aan de onderkant van framing van de kap. Doe het niet direct hechten aan de ondergrond van de kap zelf, maar zorg ervoor dat je schroef aan de bepaling met de metalen schroeven die met de assemblage kwamen. Lijn de plaat en beugel precies om de borgpen om vrij te schuiven in vergrendelde stand.

Route de kap slotkabel door de firewall in het interieur van de auto. Zoek en kies een plek in de firewall waar de kabel niet hindert of wrijven tegen elke andere bedrading. Geef de motorkap vergrendeling een duidelijk pad naar het binnenland en rond de andere motoronderdelen.Boor een gat in de firewall groot genoeg om de kap door middel van draad slotkabel. Trek de kabel door het gat in het interieur. Monteer het andere uiteinde van de kabel aan de borgplaat op het frame van de kap vergrendeling.

Beveilig het interieur slotassemblage naar de gekozen locatie in de buurt van de stuurkolom. Tape de kabel uit het gat onder het dashboard oppervlakken zodat er geen loshangende kabel zichtbaar is. Vergrendelen en de motorkap te openen slot een paar keer om ervoor te zorgen dat het goed werkt.Hints

Monteer de sluis bij de stuurkolom stevig aan in combinatie met de rest van het interieur in plaats van deze bungelen.

Draai de plaat stevig aan het frame, omdat trillingen kunnen veroorzaken los te draaien.

Share This Post