Index / Cars / Hoe maak je een Honda CRV Maintain

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Honda CRV Maintain

Het onderhouden van uw Honda CRV is een must als u uw auto wilt blijven kijken als nieuw en in goede vorm. Het is vooral belangrijk als u van plan bent het bezit van het voor een tijdje. Eenvoudige routinecontroles en reiniging zal een blijvend goede

Advertisement

Het onderhouden van uw Honda CRV is een must als u uw auto wilt blijven kijken als nieuw en in goede vorm. Het is vooral belangrijk als u van plan bent het bezit van het voor een tijdje. Eenvoudige routinecontroles en reiniging zal een blijvend goede hardlopen en eventuele problemen te voorkomen voordat ze beginnen. Een groot deel van het onderhoud kan zelf goed te doen met eenvoudige hulpmiddelen en het kan u geld besparen. Het onderhouden van uw Honda goed kan ook een stimulans van de waarde van uw auto.

Wat je nodig hebt

Bandenspanningsmeter

Shop vac

autowas

polijsten pads

Controleer de luchtdruk in uw banden. Gebruik een eenvoudige bandenspanningsmeter om dit te doen door deze over de open ventiel op elke band. Controleer uw auto aanbevolen luchtdruk op de sticker schema in uw deuropening. Lage banden kunnen trekken veroorzaken en slijtage van de loopvlakken sneller versus volledig uitgezonden banden.

Voer regelmatig olie verandert elke 3.000 mijl of zo. Dit zal de motor schoon te houden en goed draait. Controleer uw oliepeil eenmaal per maand door het uittrekken van de peilstok, veeg het uit en breng hem opnieuw aan. Trek het uit een tweede keer om het oliepeil te controleren.

Tune-up van uw Honda om de paar jaar. Vervang de bougies, slangen en riemen zelfs als ze niet slecht uit. Deze taak zou kop eraf potentiële problemen en lekken voordat ze een kans hebben om te beginnen. Dit zal uw auto draaiende te houden en in de beste vorm mogelijk te maken.

Controleer uw luchtfilter vaak. Neem het uit en houd het tegen het licht. Je moet in staat zijn om licht te zien doorheen. Als je niet kunt, dan moet hij worden vervangen. Verstopte luchtfilters kan ertoe leiden dat uw voertuig slecht beheerd en verlagen benzineverbruik.

Controleer uw remblokken. Dit kan tijdens de band rotaties of wijzigingen. Als de elektroden lopen te dun, kunnen ze scoren in de rotoren veroorzaken, dan zullen ze moeten ook worden vervangen. Rotors kan kostbaar te vervangen.

Was uw Honda om vuil, olie en strooizout te verwijderen, die corrosie en roest kunnen veroorzaken. Breng een laag van was met een zachte polijstschijf een paar keer per jaar om te voorkomen dat de verf tegen verbleken en bescherming tegen barre weersomstandigheden. Vacuüm de binnenkant van uw auto om vuil en vuil te verwijderen en houd het op zoek nieuw. Dit maakt het voorkomen dat de grond in de stoelen en tapijten veroorzaakt vlekken.

Share This Post