Index / Onderwijs / Hoe maak je een Homeschool Curriculum Maak

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Homeschool Curriculum Maak

Ouders besluiten om een ​​kind voor een aantal redenen homeschool en kan het thuisonderwijs reis overal in de ontwikkeling voortgang van het kind te starten. Thuisonderwijs kan ontmoedigend lijken op het eerste, in het bijzonder wanneer het proberen

Advertisement

Ouders besluiten om een ​​kind voor een aantal redenen homeschool en kan het thuisonderwijs reis overal in de ontwikkeling voortgang van het kind te starten. Thuisonderwijs kan ontmoedigend lijken op het eerste, in het bijzonder wanneer het proberen om een ​​curriculum te bouwen. Of het nu vanaf nul of een pakket, kan dit de meest overweldigende fase. Echter, de aanpak van het project in stappen of hapklare stukken, zal het project veel gemakkelijker.

Toepassen wat je weet over je kind om zijn beste leerstijl ontdekken. Jullie zijn het observeren van uw kind leren vanaf de geboorte. Nu is het tijd om deze kennis te nemen en te interpreteren het in een onderwijsfilosofie die zal werken voor jullie beiden. Leerstijlen zijn ingedeeld in drie sensorische gebieden, auditieve, visuele en kinesthetische. Auditief leerlingen gedijen met conversational lezingen en verbale begeleiding, terwijl de visuele leerlingen liever grafische demonstraties. Kinesthetische leerlingen hebben behoefte aan een nadruk in de hands-on activiteiten.

Start het stellen van doelen en wees specifiek. Bepaal wat u wilt dat uw student om te leren in de loop van een jaar met een aantal elementaire doelen in elk onderwerp. Neem wat je hebt geleerd en deze grotere doelen in kleinere sets totdat u in staat om wekelijkse en maandelijkse schema's die redelijk zijn en zal zorgen voor de student om te werken op een comfortabele tempo te maken. De meeste homeschoolers vinden hun kinderen leren onderwerp in een veel sneller tempo dan hun leeftijdgenoten openbare school, maar het is nog steeds belangrijk op te sporen, te kwantificeren en te vergelijken hun vooruitgang aan die van de studenten als geheel.

Bouw een homeschool curriculum door het personaliseren van onderwijs om rekening te houden bovenliggende stijl van lesgeven en leren van studenten stijl en natuurlijke bezienswaardigheden van het kind te bevorderen. Bij het bouwen van een curriculum meeste deskundigen raden een thematische plan. Door te focussen op twee of drie onderwerpen van belang zijn voor het kind, kan je verdiepen in elk onderwerp op een manier die automatisch zorgt voor het leren over academische vakken als wiskunde en lezen. Combineer de thematische aanpak met uw onderwijs capaciteiten, vaardigheden en methoden. Dit zorgt ervoor dat je niet overweldigd door een programma dat is te zwaar of een die niet genoeg is een uitdaging voor een van jullie zal zijn.

Zoeken naar bronnen voor ervaren advies en materialen. Met Thuisonderwijs groeit in populariteit, de meeste gemeenschappen homeschool groepen. Begin met het bijwonen van vergaderingen en boekenbeurzen. Ervaren onderwijs ouders kunnen een schat aan informatie en advies aan beginners te bieden. Ook bezoek aan de lokale scholen, bibliotheken en curriculum boekenbeurzen om een ​​solide beeld van wat er beschikbaar is te krijgen. Wees niet verlegen. Stel vragen, middelen verkennen en te bladeren door monster boeken alvorens iets te kopen. Bovendien, het verkennen van online opent een hele nieuwe wereld van materialen. Probeer op zoek naar online homeschools, online openbare scholen en online educatieve aanbod en boekhandels. E-books kunnen vaak goedkoop worden gekocht, meestal voor zo weinig als een dollar, en sommige sites, zoals de Gutenberg project, bieden e-book classics gratis. Schoolboeken worden ook gepubliceerd als e-books voor een paar honderd dollar. Zodra onderwerpen worden gekozen, kan bronmateriaal te vinden zowat overal.

Geef je mening over de richtlijnen in uw staat en koers te houden als uw kind behaalt doelen. Een register bijhouden en portefeuilles die documentatie van vooruitgang en voorbeelden van zijn werk van de student behoren. Dit kan zo simpel zijn als een dagelijks journaal en bestandsmap zijn. Een deel van deze registratie moet ook ideeën voor nieuwe zaken als de nieuwsgierigheid van het kind wordt gewekt tijdens het bekijken van actuele onderwerpen. Deze informatie kan ook worden gebruikt in de volgende planningsfase om de student te nemen eigendom van zijn leren.

Share This Post