Index / Bedrijf / Hoe maak je een Home Security Business Start

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Home Security Business Start

De vooruitzichten voor het verstrekken van binnenlandse veiligheid diensten zal naar verwachting stabiel blijven, met ongeveer 2 miljoen meldingen van overvallen in de Verenigde Staten per jaar. Maar er zijn verschillende stappen die moeten worden ov

Advertisement

De vooruitzichten voor het verstrekken van binnenlandse veiligheid diensten zal naar verwachting stabiel blijven, met ongeveer 2 miljoen meldingen van overvallen in de Verenigde Staten per jaar. Maar er zijn verschillende stappen die moeten worden overwogen bij het starten van een home security bedrijf. Een analyse van de concurrentie moet worden ingevuld en de juiste licenties en verzekeringen moeten worden beveiligd. Hier is hoe je een home security bedrijf te starten.

Evalueer uw concurrentie. Voordat u begint met uw bedrijf, moet u uw concurrentie te onderzoeken. Maak een lijst van alle concurrenten, zodat u kunt meer over de vraag van binnenlandse veiligheid diensten in uw omgeving te leren. Neem contact met elke deelnemer om erachter te komen welke soorten diensten worden aangeboden en wat de prijzen zijn opgeladen.

Overweeg dan ook een erkende dealer. Becoming een erkende dealer voor een groot bedrijf als ADT of Brinks biedt een gevestigd merk en nationale reclame. Je hebt ook toegang tot gratis opleidingsmogelijkheden. Om te bepalen of het worden een erkende dealer recht voor uw binnenlandse veiligheid business is, contact op te nemen elk bedrijf en ontvang de verdeling van de opbrengsten en de betaling structuur.

Maak een business plan. Vóór de lancering van uw home security bedrijf, moet u een business plan te ontwikkelen. Dit zal de basis voor de lancering van uw bedrijf te leggen. Als u een business plan niet eerder hebt gemaakt, met behulp van een sjabloon is een gemakkelijke manier om te beginnen. Bedrijven zoals Bplans.com bieden gratis templates online.

Klik hier voor de benodigde vergunningen. Alle staten vereisen dat u zich aanmeldt voor een bepaalde vorm van business licentie bij het starten van een home security bedrijf. Neem contact op met het bedrijfsleven het kantoor van uw stad een aanvraag voor een licentie. U moet invullen van een aanvraag en een vergoeding betalen, variërend van $ 50- $ 100.

Overweeg de aanschaf van aansprakelijkheidsverzekering. De aankoop van aansprakelijkheidsverzekering zal uw bedrijf te beschermen tegen mogelijke rechtszaken. Als u lid bent van de lokale Kamer van Koophandel bent, kunt u in aanmerking komen voor een groep gereduceerd tarief.

Hints

Investeren in marketing. Bij het krijgen van uw nieuwe bedrijf van de grond, is het belangrijk om te investeren in marketing. Uw marketing programma's hoeven niet duur te zijn, kunt u van mond tot mond-programma's waar je incent huidige klanten om verwijzingen te bieden te vergemakkelijken.

Opzetten van een boekhouding proces. Wanneer uw bedrijf klein is, kan een programma zoals QuickBooks behulpzaam bij het opsporen van de rekeningen te betalen en te ontvangen zijn. Opzetten van een proces voordat u begint met het genereren van inkomsten voor uw bedrijf.

Share This Post