Index / Onderwijs / Hoe maak je een hoek Meten in Geometry

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een hoek Meten in Geometry

Geometrische metingen zijn een elementair onderdeel van de vroege opvoeding van een kind. De methode voor het berekenen van een hoek met behulp van geometrie zal vele malen worden gebruikt gedurende het hele leven. Sommige kinderen zullen groeien en

AdvertisementGeometrische metingen zijn een elementair onderdeel van de vroege opvoeding van een kind. De methode voor het berekenen van een hoek met behulp van geometrie zal vele malen worden gebruikt gedurende het hele leven. Sommige kinderen zullen groeien en kiezen voor een beroep dat geometrie herhaaldelijk vereist door middel van hun dag. Er zijn een aantal basis gereedschappen die u kunt gebruiken duidelijk om uw kinderen hoe ze geometrische stappen gebruiken om hun berekeningen te maken.

Wat je nodig hebt

Potlood

Gradenboog

Plaats de gradenboog op de hoek. De "oorsprong" gewoonlijk gekenmerkt door een dradenkruis of een klein gaatje, dient de oorsprong van de hoek worden geplaatst. Dit is waar de "punt" van de hoek ligt.

Draai de gradenboog, zodat de 180-graden lijn ligt direct aan de top van de onderste basis van de hoek.

Volg de bovenste regel van de hoek met de binnenste schaal van de gradenboog.

Markeer de hoek met het potlood binnen de binnenste schaal van de gradenboog. Sommige gradenbogen zijn niet uitgehold binnen de binnenste schaal. Als dit het geval is, gewoon doorgaan markeren van de hoek.

Let op de meting gegeven door de bovenste lijn van de hoek. Een perfecte rechte hoek, bijvoorbeeld 90 graden zou lezen. Een hoek acuter kunnen 70 graden en ga zo maar door te lezen. Herhaal deze stappen om de mate van elke hoek te meten.

Hints

Een gradenboog werkt ook de hoeken van andere vormen, zoals driehoeken en vierkanten meten. Deze vaardigheid kan worden gebruikt om de hoeken nodig timmerwerk, sanitair en andere transacties bepalen.

Share This Post