Index / Ambachten / Hoe maak je een Hipster Kerstman Plate Maak

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Hipster Kerstman Plate Maak

Wil je een one-of-a-kind Kerstman plaat te maken, maar niet helemaal zeker waar te beginnen? Neem een ​​hipster aanpak met deze eenvoudige ambachtelijke gemaakt van materialen die je misschien al hebt rond uw huis. Je zult eindigen met een iriserende

Advertisement

Wil je een one-of-a-kind Kerstman plaat te maken, maar niet helemaal zeker waar te beginnen? Neem een ​​hipster aanpak met deze eenvoudige ambachtelijke gemaakt van materialen die je misschien al hebt rond uw huis. Je zult eindigen met een iriserende, pseudo-raku plaat om op te hangen aan de muur of het gebruik van cookies van de Kerstman. Experimenteren met kleuren of selecteer een paar favorieten voor een geweldige Andy Warhol effect.

Wat je nodig hebt

Glazen bord

wrijven alcohol

papieren handdoeken

1 zwarte papieren servet

1 vel gekleurd zijdepapier, groter dan je bord

1 vel van zeer dunne zilveren Mylar-type folie (kan een patroon te hebben)

wit papier

decoupage medium

Zachte haren kwast, 1-inch

Kerstman sjabloon afgedrukt vanuit kids 'ambachtelijke projecten website, formaat voor je bord

Bril of zonnebril afgedrukt van het internet, bemeten om uw Kerstman passen

alfabet stickers

Papier punch in sneeuwvlok patroon of andere winter / vakantie patroon

Kleine stencil of ambachtelijke mes

Pincet

Kleine kom

Krant of slager papier

Stap 1

Bereid je bord. Verwijder de prijs sticker, indien aanwezig, en het reinigen van de hele plaat met alcohol om het even welke prijs sticker lijm, vuil of vingerafdrukken te verwijderen. Drogen.

Stap 2

Plaats de plaat op een werkoppervlak bedekt met een krant of slager papier. Gebruik de plaat als een gids en snijd de mylar ongeveer 1 1/2 inch groter dan de plaat. Voeg verticale sneden rondom de randen van de mylar.

Stap 3

Unlike meest gedecoreerde glasplaat DIYs worden materialen voor deze plaat geplaatst op het bovenoppervlak ,, plaats op de bodem, en die hierbij uitgaan. Breng een zeer dunne laag van decoupage lijm aan de bovenkant en druk op de mylar op het bord, te beginnen in het midden en het verplaatsen naar buiten. Rimpels in de mylar zijn OK, maar zorg ervoor dat je op een willekeurige grote luchtbellen. Volledig drogen alvorens over te gaan of de mylar zal gaan schuiven terwijl u werkt met de plaat. Het kan tot 4 uur volledig opdrogen. Wees geduldig.

stap 4

Met een schaar, trim de randen van de mylar een klein beetje kleiner dan de rand van de plaat.

stap 5

Knip een stuk gekleurd zijdepapier groter dan je bord en leg het op de top van de mylar.

stap 6

Start in het midden van de plaat en decoupage lijm over de bovenkant van het weefsel met de kwast. Wees voorzichtig bij deze stap. Zodra u de decoupage toe te voegen zal het weefsel breekbaar en gemakkelijk gescheurd zijn. Werk je een weg naar de buitenste rand van de plaat, en druk voorzichtig eventuele luchtbellen als je gaat. Op het weefsel iets onder de rand van de plaat. Laat het drogen minstens 30 minuten.

stap 7

Terwijl je bord droogt, gebruik een kleine ambachtelijke mes om een ​​kerstman silhouet gesneden uit een zwarte papieren servet. Knip de zonnebril en verwijder een deel van de lenzen, zodat ze zien eruit als zwarte hoornen bril.

stap 8

Snijd een klein stukje wit papier in het gezicht van uw silhouet Kerstman te vullen. Met behulp van een kleine daling van lijm, hechten de white paper op de achterkant van het silhouet Kerstman zodat het "gezicht" van de Kerstman is wit. Breng een zeer dun laagje decoupage lijm op het midden van de plaat en zorgvuldig plaats uw Kerstman via lijm. Borstel decoupage lijm over de bovenkant van de Kerstman. Plaats de glazen op de Kerstman gezicht met een pincet en druk ze naar beneden in de plaat. Solliciteer andere laag van decoupage lijm over het gehele gezicht van de kerstman. Laat het drogen gedurende 10 tot 15 minuten.

stap 9

Voeg uw gevoel aan de rand van de plaat met behulp van alfabet stickers. Gebruik een liniaal om te helpen met de afstand. Wanneer u uw brieven precies waar u ze wilt hebben, druk ze in de plaat en ga over de gehele plaat met een laag van decoupage lijm.

stap 10

Voordat uw laatste laag van decoupage lijm droog is, stempel kleine sneeuwvlokken uit de zwarte servet. Gebruik een pincet om ze te plaatsen op de lege ruimte op de rand van de plaat. Enigszins druk ze in de plaat. Solliciteer een andere laag van decoupage lijm op de hele plaat. Even laten drogen voor een uur.

stap 11

Wanneer de plaat volledig droog is, verwijder de overtollige weefsel door het uitvoeren van een ambacht mes of een scheermesje rond het bord, net onder de rand. Zet uw bord op de top van een kleine kom om het te verheffen en een laatste laag van decoupage lijm toepassing op de gehele plaat en net onder de buitenste rand van de velg. Laat overnacht drogen.

Share This Post