Index / Feesten & mee naartoe / Hoe maak je een Hi-5 Birthday Party Gooi

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Hoe maak je een Hi-5 Birthday Party Gooi

Heb je Hi-5 fans? Waarom niet een Hi-5 themed verjaardagsfeestje voor hen? Het is gemakkelijk, en het zal uw Hi-5 fans leiden tot een veel plezier. U kunt dit doen met de hulp van de partij toeleveringsbedrijven of door uzelf. Lees deze eHow en leer

Advertisement

Heb je Hi-5 fans? Waarom niet een Hi-5 themed verjaardagsfeestje voor hen? Het is gemakkelijk, en het zal uw Hi-5 fans leiden tot een veel plezier. U kunt dit doen met de hulp van de partij toeleveringsbedrijven of door uzelf. Lees deze eHow en leer meer.

Kijk naar wat uw lokale partij op te slaan te bieden heeft. Er moet je in staat om borden, servetten, bekers, hoeden, uitnodigingen, tafelkleden, loot zakken vinden, blow-outs, ballonnen en nog veel meer. Alle versierd waren met de beelden van de Hi-5.

Ga online naar plaatsen als thema in a Box, Party Kids and Party in een Pack. Daar kunt u pakketten met de Hi-5, met inbegrip van uitnodigingen, borden en alles wat je nodig hebt om een ​​verjaardagsfeestje te gooien vinden. De pakketten variëren van bedrijf tot bedrijf. Sommigen moet je jezelf te compileren, en anderen zijn voltooid.

Maak je eigen Hi-5 verjaardag decoraties. Download beelden van de Hi-5 en maak posters, banners, en uitnodigingen. Krijg feestelijke ballonnen, servetten, slingers, en tafelkleden.

Maak Hi-5 thema spellen zoals Jeopardy, waarbij de spelers Hi-5 trivia vragen moeten beantwoorden, en krijg de prijzen voor de juiste antwoorden. Hebben de feestgangers verkleden als hun favoriete Hi-5 karakters. Moedig de feestgangers te handelen uit Hi-5 scènes, en geven prijzen voor de beste. Denk aan andere Hi-5 games, en klop jezelf uit. Gear de wedstrijden om het niveau van de deelnemers en een leuk Hi-5 verjaardagsfeestje!

Share This Post