Index / Gezondheid / Hoe maak je een hernia Fix

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een hernia Fix

Een hernia, volgens de National Institutes of Health, ontstaat wanneer een deel van de wervelkolom uitsteekt of wordt gedwongen door een verzwakte park van de schijf, het plaatsen plezier op de zenuwen. Dit kan op elke plaats in de wervelkolom, maar

AdvertisementEen hernia, volgens de National Institutes of Health, ontstaat wanneer een deel van de wervelkolom uitsteekt of wordt gedwongen door een verzwakte park van de schijf, het plaatsen plezier op de zenuwen. Dit kan op elke plaats in de wervelkolom, maar het is het meest voor in de onderrug en nek gebieden. Met rust en gespecialiseerde fysiotherapie meeste patiënten kunnen herstellen zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep, hoewel een operatie nodig zijn, op een gegeven moment. Als je terug ervaart pijn en denkt dat u een hernia hebt, kunt u meteen uw arts.

Wat je nodig hebt

koud kompres

pijnstillers

Laat je lichaam eenmaal symptomen beginnen. Vermijd zwaar tillen of activiteiten die uw symptomen verergeren.

Breng een koud kompres om je rug gedurende 20 minuten en verwijder deze vervolgens gedurende 20 minuten. Herhaal dit zo vaak mogelijk in de eerste 24 uur na de symptomen beginnen. De koude zal helpen verminderen zwelling.

Over-the-counter, niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID, om pijn te verlichten. Als deze niet het niveau van de pijn die je voelt te verlichten, kan uw arts voorgeschreven pijnstillers voorschrijven. Neem alle medicijnen, zoals voorgeschreven door uw arts.

Kennismaken met een fysiotherapeut aan oefeningen om uw rug en buikspieren te versterken bespreken. De fysiotherapeuten zal ook samen met u naar de juiste manieren op te heffen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, terwijl het zetten van weinig spanning op de getroffen schijf te leren.

Raadpleeg een arts als uw symptomen niet verbeteren, erger worden of als je begint te problemen met de darm of blaas controle. Uw arts kan aanbevelen steroïde medicijnen injecties of chirurgische ingrepen, als uw schijf niet verbetert.

Hints

Eet een gezond dieet en lichaamsbeweging regelmatig om de mogelijkheid van een herhaling van een hernia te verminderen. Overgewicht komt een extra belasting op je rug en kan uw risico verhogen.

Share This Post