Index / Ambachten / Hoe maak je een herbruikbare Snack Bag

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een herbruikbare Snack Bag

Snack tijd is een bijzondere tijd van de dag - immers, kan de pauze onder meer de wil van koekjes, energie bars of good ol 'fashioned fruit - maar de plastic zakken die meestal houd je behandelt zijn verre van spannend. Ruil ze uit met deze DIY, herb

Advertisement

Snack tijd is een bijzondere tijd van de dag - immers, kan de pauze onder meer de wil van koekjes, energie bars of good ol 'fashioned fruit - maar de plastic zakken die meestal houd je behandelt zijn verre van spannend. Ruil ze uit met deze DIY, herbruikbare snack zakken plaats. De t-shirt vinyl maakt ze wipe-and-go klaar, dus je kunt "eat it all" terwijl u onderweg bent, ook. Nu snack tijd zal een lust voor het oog, evenals uw mond, met deze leuke zakken zijn.

Wat je nodig hebt

2 stuks van 7 1/2-inch x 16 1/2-inch katoen 2 stuks van 7 1/2-inch x 16 1/2-inch clear ijzer-op vinyl-Zelf aangrijpend klittenband scherpe schaar meetlint Paperclips

Tip

Als u liever biologische katoen, en niet het vinyl te gebruiken, start bij stap 4.

Stap 1: Schil de vinyl uit de beschermende Paper

Schil de vinyl van het beschermende papier op één van de platen.

Stap 2: Plaats de vinyl op de stof

Plaats de vinyl met de klevende zijde naar beneden op de rechterzijde van het weefsel. Lijn de uiteinden en de zijkanten van het weefsel met vinyl. Plaats vervolgens de beschermlaag op de bovenkant van het vinyl.

Stap 3: Druk met een ijzeren

Verwarm uw strijkijzer op een matig vuur zonder stoom. Houd het strijkijzer op het beschermende papier voor 8 seconden. Wees zeer voorzichtig niet aan de ijzeren direct op het vinyl te raken. Wanneer het gehele oppervlak is gehecht, draai de stof om en druk op de rug voor een extra 4 seconden. Laat het afkoelen voordat u doorgaat met naaien. Herhaal dit proces met de andere stuk stof.


Stap 4: Plaats de rechtermuisknop kanten op elkaar

Plaats de rechter-zijde (de gelamineerde zijkanten) van de stukken stof aan elkaar. Gebruik papier clips om ze te houden in plaats - met behulp van de paperclips zal het vinyl te houden uit te glijden terwijl u naait, zonder toevoeging van extra gaten.

Stap 5: Naai drie zijden

Naai de twee lange zijden en een korte zijde samen met een 1/2-inch naad, het verwijderen van de paperclips terwijl u naait. Laat één korte zijde open.

Stap 6: Knip de Hoeken

Gebruik een scherpe schaar om de hoeken clip in een hoek van 45 graden. Dit zal het grootste deel van de hoeken te elimineren.

Stap 7: Turn it Right Side Out

Draai de snack zak rechterzijde out en stop de open zijde in 1/2 inch. Sluit het met een paar paperclips.

Stap 8: Stik naar de Top sluiten

Met behulp van een coördinerende thread, sluit de opening door doorstikken van een 1/4-inch van de rand. Zorg ervoor dat u de paperclips te verwijderen terwijl u naait.

Stap 9: Bevestig de haak en lus bevestiger

Vouw de onderkant omhoog zodat het 2 1/2 inch van de bovenrand, zoals getoond. Schil het papier uit de self-aangrijpende klittenband, en plaats deze in het midden. Men moet 1 inch te worden geplaatst van de bovenrand en de andere moeten 4 inches beneden vanaf de bovenkant geplaatst.

Stap 10: Secure Sides en Naai een 1/4-inch Seam

Gebruik papier clips aan de zijkanten vast te zetten.

Begin aan de onderkant van de tas. Naai een 1/4-inch naad tot aan de bovenrand, aan de overkant van de bovenste rand en terug naar beneden de andere kant. Stop met naaien als je naar de onderkant.Stap 11: Vul het Snack Bag

Vul het snack zak met uw favoriete lekkernijen, en kijken uit naar uw pauze in de middag.

Share This Post