Index / Huis / Hoe maak je een Heady bed te maken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Heady bed te maken

Heady Bed is een bedrijf dat zowel kant-en-klare en aangepaste gestoffeerd hoofdeinde produceert. De achterwanden zijn gemaakt van panelen die aan de muur hangen. A Heady bed hoofdeinde is een eenvoudige oplossing voor een kamer zonder dat de ruimte

AdvertisementHeady Bed is een bedrijf dat zowel kant-en-klare en aangepaste gestoffeerd hoofdeinde produceert. De achterwanden zijn gemaakt van panelen die aan de muur hangen. A Heady bed hoofdeinde is een eenvoudige oplossing voor een kamer zonder dat de ruimte om een ​​traditionele hoofdeinde die hecht aan het bedframe tegemoet te komen. Echter, Heady Bed hoofdeinde duur zijn. Als u het uiterlijk van een Heady Bed hoofdeinde willen zonder de kosten, kunt u uw eigen te maken.

Wat je nodig hebt

 • 3/4-inch multiplex

  Medium-schuurpapier

  1/2-inch bekleding foam

  Spray lijm

  Stof

  Nietmachine

  Staples

  Picture-opknoping ringen

  houtschroeven

  Hamer

  Nails

Gebruik een cirkelzaag in stukken gesneden door 20- 20- door 3/4 inch multiplex voor de panelen. Schuur de randen van de houten panelen met medium korrel schuurpapier. Je moet voldoende panelen om de breedte van de matras uitstrekken. Voeg extra panelen als je wilt het hoofdeinde uit te breiden voorbij de rand van de matras. U kunt één of meerdere rijen panelen, afhankelijk van het gebruik van hoe lang je het hoofdeinde wilt.

Knip een stuk door 20- 20- met 1/2-inch bekleding schuim voor elk paneel. Om het schuim hechten, spuit de voorzijde van het paneel met spray lijm. Plaats het schuim bovenop het paneel langs de randen van het schuim bij de randen van het paneel. Laat de panelen zitten gedurende 30 minuten.

Knip een stuk van 26- op 26-inch stof voor elk paneel. Leg de stukken stof naar beneden op het werkvlak. Plaats een venster bovenop het stuk weefsel, met het schuim naar beneden. Centreer het paneel. Trek de stof tot op een van de randen van het paneel. Bevestig de stof met een nietpistool door één nietje in het midden van de stof. Trek de stof over de rand van het paneel aan de andere kant. Plaats een nietje in het midden van de stof. Herhaal het proces met de beide andere zijden. Eenmaal voltooid, nietje de rest van het weefsel aan de achterzijde van het paneel.

Bevestig twee foto-opknoping ringen aan de achterkant van elk vierkant met houten schroeven. Plaats de eerste ring 3 centimeter in vanaf de linkerkant en 3 centimeter in de bovenrand. Plaats de tweede ring evenwijdig aan de eerste, 3 inch van de rechterrand.

Plaats spijkers in de muur op de gewenste hoogte van de hoofdeinde. Space de nagels op dezelfde afstand van elkaar als de foto-opknoping ringen op de panelen. Hang de panelen op de nagels.

Stel uw bed, gecentreerd in de voorkant van de panelen.

Share This Post