Index / tech / Hoe maak je een headset op Installeren om My Computer

Share This Post

tech

Hoe maak je een headset op Installeren om My Computer

Headsets zorgen voor de computer gebruiker met rijk, vol geluid voor audio en gameplay. Veel headsets ondersteunen stereogeluid. Om een ​​hoofdtelefoon op de computer te installeren, moet de machine een geluidskaart geïnstalleerd. De meeste computers

AdvertisementHeadsets zorgen voor de computer gebruiker met rijk, vol geluid voor audio en gameplay. Veel headsets ondersteunen stereogeluid. Om een ​​hoofdtelefoon op de computer te installeren, moet de machine een geluidskaart geïnstalleerd. De meeste computers en laptops tegenwoordig geleverd met geluidskaarten. een headset aansluiten op de computer is net zo eenvoudig als het aansluiten van de headset apparaat in de bijbehorende headset-aansluiting op de geluidskaart. Volg een paar eenvoudige stappen om de headset aan te sluiten op de computer. Geen extra software nodig.

Zoek de headset en microfoon aansluitingen op de computer. De aansluitingen kunnen worden benaderd vanuit de achterkant van de computer. Op laptops, de headset-aansluiting is meestal aan één kant van het toetsenbord en de microfoon aansluiting is aan de linkerkant van de hoofdtelefoon aansluiting. De headset wordt gewoonlijk gemerkt met een kleine headset beeld.

Sluit de headset aan op de headsetaansluiting of jacks. Twee aansluitingen worden verstrekt indien de headset vereist twee aansluitingen voor stereogeluid. Als er slechts één aansluiting is voorzien op de computer, de aanschaf van een headset met slechts één connector.

Steek de microfoon connector in de microfoon-aansluiting naast de hoofdtelefoon-aansluiting, indien nodig.

Plaats de headset over de oren en test met een audiotrack.

Hints

Sommige headsets aan te sluiten op de computer met een USB-kabel in plaats van de headset connectors.

Share This Post