Index / Cars / Hoe maak je een Headlight verandering op een Honda CRV 2005

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Headlight verandering op een Honda CRV 2005

Net als de meeste auto's in de afgelopen jaren, de Honda CRV maakt gebruik van composiet koplampen. Dit type koplamp is eenvoudig te vervangen en biedt betere prestaties dan sealed-beam koplampen. Samengestelde koplampen hebben een lange levensduur,

AdvertisementNet als de meeste auto's in de afgelopen jaren, de Honda CRV maakt gebruik van composiet koplampen. Dit type koplamp is eenvoudig te vervangen en biedt betere prestaties dan sealed-beam koplampen. Samengestelde koplampen hebben een lange levensduur, maar ze zullen uiteindelijk burn-out, behoeft te worden vervangen met het oog op een veilig rijgedrag milieu te beschermen. Het veranderen van de koplamp van CRV mag niet meer dan 20 minuten in beslag. Geen gereedschap nodig om deze taak uit te voeren.

Wat je nodig hebt

Vervangende lamp, deel # 9003

Zoek de connector aan de achterkant van de koplamp montage. Koppel het met de hand en zet de connector opzij.

Verwijder de rubberen afdichting weer van de vergadering door aan het lipje op de afdichting. Maak de vasthoudende draad die de lamp in het stopcontact en verplaatsen uit de weg.

Trek de oude koplamp uit het stopcontact. Gooi de oude lamp op een veilige manier.

Plaats de nieuwe koplamp in het stopcontact. Bevestig het behoud van draad over de aansluiting om de lamp op zijn plaats te houden.

Bevestig de rubberen afdichting weer om de koplamp montage. Steek de stekker in de achterkant van de koplamp montage.

Hints

handvat nooit de koplamp op zijn glazen gedeelte, zoals de olie van je huid de lamp kan beschadigen en de levensduur verkorten.

Share This Post