Index / Cars / Hoe maak je een Headlight Bulb in een Chevy Corvette Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Headlight Bulb in een Chevy Corvette Vervangen

De koplampen op uw Chevy Corvette spelen een essentiële rol bij het verstrekken van de zichtbaarheid en het houden van je veilig tijdens het rijden 's nachts. Je moet ze regelmatig controleren om ervoor te zorgen dat ze werken. Wanneer men brandt uit

Advertisement

De koplampen op uw Chevy Corvette spelen een essentiële rol bij het verstrekken van de zichtbaarheid en het houden van je veilig tijdens het rijden 's nachts. Je moet ze regelmatig controleren om ervoor te zorgen dat ze werken. Wanneer men brandt uit, kunt u eenvoudig de plaats van de koplamp zelf. Let op: deze instructies zijn alleen van toepassing op modellen gemaakt 1997-2004 met verborgen koplampen.

Wat je nodig hebt

Phillips schroevendraaier

9005 vervangende lamp voor hoge balken

9006 vervangende lamp voor dimlicht

Open de koplamp deuren halverwege door ze te draaien snel op, dan weer uit met de parkeerlichten setting. Dit kan een paar pogingen duren voordat je het precies goed. U kunt ze ook handmatig te openen door te draaien aan de stelschroef tegen de klok in.

Stel de parkeerrem op uw Chevy Corvette en haal de sleutel uit het contact alvorens eventuele reparaties.

Draai de schroeven van de koplamp ring met een kruiskopschroevendraaier. De schroeven bevinden zich aan weerszijden van de koplamp ring.

Pop de kap door eerst het handvat interieur vrijlating los te laten. Trek de kap omhoog door de achterste rand van de motorkap, in de buurt van de voorruit.

Verwijder de koplamp bezel voorzichtig, om te voorkomen dat de verf op uw Chevy Corvette krassen. Trek naar buiten aan de zijkanten van de ring licht, terwijl het naar voren te kantelen. Trek de clip boven de koplamp lens gecentreerd naar buiten om de koplamp bezel volledig los te maken.

Reik achter de koplamp assemblage en draai de lamp tegen de klok in om het te verwijderen. Merk op dat de binnenste bol is het grootlicht en de buitenste lamp is het dimlicht.

Zoek de juiste lamp die u wilt vervangen en de stekker uit het kabelboom. Installeer een vervangende lamp en sluit de bedrading.

Installeer de overige onderdelen van de koplamp montage in omgekeerde volgorde. Sluit de kap op uw Chevy Corvette en controleer of de koplampen goed werken.

Hints

handvat nooit een nieuwe halogeenlamp met je blote handen. De olie van uw huid zal de levensduur van de lamp verkorten en mogelijk oorzaak het te barsten. Gebruik een schone doek of handschoenen bij het aanraken van het.

Share This Post