Index / Sport en fitness / Hoe maak je een hamer in Ultimate Frisbee Gooi

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een hamer in Ultimate Frisbee Gooi

In eerste instantie, het maken van een lopende vangst aan een frisbee leek onmogelijk. De trage boog en bocht in de aanvliegroute was moeilijk om te volgen. Maar nu ben je aan gewend, zelfs in staat om passes te buigen voor anderen. Het is tijd om je

AdvertisementIn eerste instantie, het maken van een lopende vangst aan een frisbee leek onmogelijk. De trage boog en bocht in de aanvliegroute was moeilijk om te volgen. Maar nu ben je aan gewend, zelfs in staat om passes te buigen voor anderen. Het is tijd om je spel verder te ontwikkelen door het leren van de hamer. bovenhandse gegooid en end-over-end, dit toss is alsof er niets anders in het spel.

Knijp de gekrulde lip van de frisbee tussen duim, wijs- en middelvinger. Plaats uw duim in de ring aan de bovenzijde van de frisbee. Duw de lip van de frisbee diep in de webruimte tussen duim en de rest van je hand.

Stapel je pink vinger naast uw ringvinger. Duw je ringvinger in de buitenste rand van de frisbee, zodat de lip tegen uw middelvinger knijpt. Klem neer met alle vingers voor extra grip.

Square jouw heupen op het doel met een gespreide houding. Uw werpen-side voet moet iets achter uw lichaam en uw niet-gooien voet moet in de voorkant van je lichaam.

Draai je heupen naar je schouders af te stemmen op het doel, terwijl het verhogen van uw gooien hand achter u in een achteruit L-vorm, het maken van een 90-graden bocht bij de elleboog. Tegelijkertijd hef je je niet gooien de hand te wijzen op het doel om te kunnen blijven op de lijn gedurende de toss. Pik je pols terug als je de piek van de achteruit L te bereiken, wijst je duim achter je.

Stap naar voren een beetje met je lead been en gooi de frisbee overhand. Snap je pols naar voren bij de release, het rollen van de lip van de frisbee van je wijs- en middelvinger en na door boven uw doelgroep. Richt een paar voeten op de niet-werparm kant van uw doelgroep, omdat de frisbee heeft de neiging om terug naar uw werparm kant buigen tijdens de vlucht.

Hints

Gooi een hamer om op te staan ​​boven een verdediger recht voor u of om de naald draad, het passeren van de Frisbee recht naar beneden een hal van de verdedigers.

Overhead gooien kan spanning veroorzaken op je schouder en elleboog. Als u enig ongemak of pijn ervaart, stop dan gooien, rust voor een dag of twee en kom dan terug om het om te zien hoe je je voelt.

Share This Post