Index / Gezondheid / Hoe maak je een Halskraag Apply

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een Halskraag Apply

Cervicale kragen werden ontworpen om in de wervelkolom en koord beschermen tegen verdere schade. Het is niet ontworpen om deze regio volledig te immobiliseren, maar biedt ondersteuning tot verdere medische diagnostiek en zorg kan worden verkregen. Li

Advertisement

Cervicale kragen werden ontworpen om in de wervelkolom en koord beschermen tegen verdere schade. Het is niet ontworpen om deze regio volledig te immobiliseren, maar biedt ondersteuning tot verdere medische diagnostiek en zorg kan worden verkregen.

Lijn de cervicale wervelkolom door middel van een handmatige stabilisatie indien mogelijk. Dit vereist de hulpverlener om hun handen over de oren en ellebogen van de patiënt gaan langs de ruggengraat met de handen om de druk van de kop over de rug te plaatsen.

Verwijder kleding, die de toepassing van de kraag, zolang het geen beweging of druk veroorzaken belemmerd. Weggesneden wat je nodig hebt om met behulp van een snij werktuig indien beschikbaar. Dit moet gebeuren door een tweede hulpverlener, terwijl de eerste patiënt herschikking handhaaft.

Open de kraag en benaderen de patiënt van voren schuiven van de kraag vanaf de borst naar de kin. Je montage van de kraag aan de patiënt. Zorg ervoor dat de voorkant van de kaak is niveau. Indien de kraag uitsteekt voorbij de kaak, de kraag te klein. Schuif de kraag van het borstbeen te vervangen door een groter formaat indien nodig.

Schuif de achterkant van de kraag over de linker schouder op zijn plaats terwijl hulpverlener men nog steeds hoofd van de patiënt is het uitlijnen. Vind het tabblad klittenband en past de kraag over de rechterschouder.

Breng het voorste deel van de kraag omhoog onder de kaaklijn als gedaan. Als het goed is gepositioneerd, vast te zetten met het tabblad klittenband.

Hints

Wees ervan bewust dat de kraag de kaak dicht kan klemmen en veroorzaken een patiënt stikken als ze overgeven. In sommige gevallen kan de kraag in de intracraniële druk regio te vergroten.

Share This Post