Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Hair Rinse Van Tulsi Poeder

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Hair Rinse Van Tulsi Poeder

Als u last van jeukende hoofdhuid en roos, kan een Tulsi thee spoeling helpen kalmeren uw huid. Dit nietje van Ayurvedische geneeskunde is een kruid ook bekend als heilige basilicum. Wanneer gedroogd en gemalen, de bladeren van de heilige basilicum p

AdvertisementAls u last van jeukende hoofdhuid en roos, kan een Tulsi thee spoeling helpen kalmeren uw huid. Dit nietje van Ayurvedische geneeskunde is een kruid ook bekend als heilige basilicum. Wanneer gedroogd en gemalen, de bladeren van de heilige basilicum plant te creƫren Tulsi poeder. Wanneer gemengd met amla poeder, een Tulsi haarspoeling bestrijdt niet alleen een jeukende en schilferige hoofdhuid, maar het verhoogt glans en versterkt uw sloten, ook.

Wat je nodig hebt

2 eetlepels Tulsi poeder

2 eetlepels amla poeder

Mortier en een stamper

Kleine mengkom

Lepel

Voeg 2 eetlepels Tulsi poeder en 2 eetlepels amla poeder om de vijzel.

Maal de poeders samen gedurende twee minuten. Giet ze in een kleine kom.

Voeg 1/4 kopje water en roer tot een dikke pasta te maken. Als u meer water nodig heeft, voegt het een lepel op een moment. Het masker moet dik genoeg zijn om toe te passen op je hoofdhuid zonder het draaiende te zijn, maar niet zo dik dat het moeilijk is om zich te verspreiden.

Breng de pasta op je hoofdhuid, het werken in met uw vingertoppen. Laat het op je haar voor 30 minuten of tot het droogt.

Spoel het masker uit je haar in de douche of met een wastafel sproeier. Hang je hoofd ondersteboven om de Tulsi poeder te lopen door de lengte van je haar, zachtjes knijpen het door met je handen om het in te werken.

Hints

Als je serieus scalp problemen zoals eczeem of open wonden hebben, een bezoek aan een dermatoloog in plaats van te vertrouwen op Ayurvedische remedies.

Share This Post