Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Gumball Machine maken voor een Valentijnsdag Box

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Gumball Machine maken voor een Valentijnsdag Box

Maak een gumballmachine op valentijnsdag in plaats van kauwgom te houden. Maak een valentijn houder dat is uw eigen creatieve ontwerp, zelfs als anderen maken gebruik van dezelfde basisidee. Kies een container die je kunt veranderen in een realistisc

AdvertisementMaak een gumballmachine op valentijnsdag in plaats van kauwgom te houden. Maak een valentijn houder dat is uw eigen creatieve ontwerp, zelfs als anderen maken gebruik van dezelfde basisidee. Kies een container die je kunt veranderen in een realistisch uitziende gumballmachine. Met een gerecyclede container en een paar ambachtelijke materialen die u heeft rond het huis, kunt u uw eigen gumballmachine valentijn houder one-of-a-kind te maken voor uw school feest of partij van de Dag van een speciale Valentijnskaart.

Wat je nodig hebt

Ronde havermout met deksel

doorzichtige tape

Aluminiumfolie

Potlood

schaar

Silver duct tape

zwarte marker

1/2-inch stipjes

Vierkante cracker box (optioneel)

Round liter-sized plastic pot

Craft verven

Verf kwasten

Ronde spons penselen

Papieren borden

Clear spuitlak (optioneel)

Round Box Gumball Machine

Wikkel een stuk van de bouw papier om een ​​ronde havermout box. Tape de naad te houden. Gebruik meer dan een stuk van de bouw papier als een stuk van de buitenkant van de doos niet volledig dekt. Plaats tape elke naad en in twee of drie plaatsen langs de boven- en onderkant van de doos.

Leg de ronde deksel in het midden van een stuk van 12-inch bij 12-inch aluminiumfolie. Markeer een cirkel op de folie ongeveer 2 inch uit de ronde deksel. Knip de folie cirkel en vormen het over het deksel. Tuck alle randen in het deksel.

Snij een gleuf in het deksel voor vrienden om Valentijnsdag doorverbonden. Merk een 1/2 inch bij 4 inch rechthoek in het midden van het deksel. Snijd door de folie en het deksel met een scherpe schaar. Plaats de deksel op de container.

Scheur of snijd een 3-inch stuk duct tape. Plaats de band ongeveer 3 inch vanaf de onderkant van de container bedekt havermout. Gebruik een zwarte stift op een munt sleuf op de tape te trekken.

Druk verschillende kleuren van de sticker stippen op de container. Begin aan de onderkant en werken rond de container en daarboven, die de bouw van papier zo volledig mogelijk. Overlap enkele van de punten, als je wilt. Vul het papier om ten minste de helft vol, afhankelijk van hoeveel stipjes die u wilt gebruiken.

No-Cut Gumball Machine Container

Laat de kinderen maken een gumballmachine Valentijn houder van een gallon plastic pot. Laat ze schilderen een gleuf ongeveer 3 inch uit de onderste rand van de pot.

Spreid een dunne laag van felgekleurde verf op papieren borden. Laat de kinderen dompel de ronde spons borstels in de verf en druk op de borstels tegen de pot. Moedig hen om veel "gumball" cirkels op hun potten te zetten.

Nadat de verf droogt, spuit een dun laagje duidelijke spray op de potten om de verf uit te wrijven af ​​te houden.

Plaats de deksels op de potten op de ambachtelijke en Valentijnsdag naar huis te sturen met de kinderen, indien gewenst.

Share This Post