Index / Tuin / Hoe maak je een Guava Tree Bemesten

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Guava Tree Bemesten

Guava bomen kunnen zowel esthetiek en functionaliteit toe te voegen aan een landschappelijk gebied. Twintig voet lang bij volledige rijpheid, kan guave bomen een dramatische look aan uw voor- of achtertuin te geven terwijl het verstrekken van een ove

Advertisement

Guava bomen kunnen zowel esthetiek en functionaliteit toe te voegen aan een landschappelijk gebied. Twintig voet lang bij volledige rijpheid, kan guave bomen een dramatische look aan uw voor- of achtertuin te geven terwijl het verstrekken van een overvloed aan heerlijke fruit ook. Zoals bij alle vruchtdragende bomen, moeten guave worden bevrucht om gezond te blijven op de lange termijn en blijven vruchten af ​​te werpen. Een goede bemesting schema en techniek voor uw guavas kunnen worden ontworpen in een paar eenvoudige stappen.

Wat je nodig hebt

  • Volledige meststof (een gelijke hoeveelheden stikstof, fosfor en kalium)

Bewaken van de leeftijd van de guaveboom wanneer het wordt geplant. Guava bomen mag niet worden bemest bij alle toen pas geplante tot nieuwe groei begint op de gevestigde boom; Daarbij kan zelfs schadelijk voor de boom. Daarom vertragen elke bevruchting tot aan de boom nieuwe groei is ontsproten.

Bemesten maandelijkse wanneer nieuwe groei begint. Bemesten maandelijks met een snelheid van 8 ounces per boom per maand. Merk echter op dat als gedrukte aanwijzingen van de fabrikant aanbevolen een ander tarief, moet u de aanwijzingen van de fabrikant op te volgen, omdat ze zijn aangepast aan de exacte voedingsbehoeften van de boom die u bemesten te leveren. Herhaal deze bevruchting in de hele eerste jaar van groei.

Bevruchten elke andere maand in het tweede jaar van de groei. Over het tweede jaar groei, geleidelijk verhogen van de bevruchting tarief tot 24 ounces. Na het tweede jaar, bevruchten alleen nodig als reactie op voedingstekorten in de bodem.

Share This Post