Index / Onderwijs / Hoe maak je een Group Research Paper

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Group Research Paper

Het schrijven van een research paper met een groep andere mensen is compleet anders dan het schrijven van een op uw eigen, als je afhankelijk bent van het werk van anderen zijn. Anderzijds kan een onderzoek papier gemaakt door een groep veel meer dan

AdvertisementHet schrijven van een research paper met een groep andere mensen is compleet anders dan het schrijven van een op uw eigen, als je afhankelijk bent van het werk van anderen zijn. Anderzijds kan een onderzoek papier gemaakt door een groep veel meer dan één van een persoon omvatten. Echter, mensen hebben verschillende ideeën en opvattingen over hoe de dingen zouden moeten worden gedaan, dat is waarom het belangrijk is voor de groep om goed samen te werken.

Opzetten van een leider. Wanneer dingen worden gedaan in een groep, is het belangrijk dat er iemand is die de groep georganiseerd houden. De leider moet worden gedisciplineerd, georganiseerd en een goede motivator.

Beslis als groep wat u wilt dat uw onderzoek papier te klinken. Het papier moet een stem hebben gevestigd voordat je begint te schrijven, anders loopt u het risico te verdwalen in het proces van het schrijven ervan.

Verdeel rollen. Als het mogelijk is, laat ieder groepslid te schrijven over het gebied dat ze geïnteresseerd is in het meest. De hele groep moet schrijven de introductie, het sluiten en overgangen tussen de secties, zodat de tekst op natuurlijke wijze zal stromen.

Houd alles onder controle. Zodra het werk is verspreid, moeten leden van de groep aan de slag. De leider dient in te checken met hen over een week na om te zien hoe alles samen komt, en adres eventuele problemen of nieuwe zaken die op zijn struikelde tijdens het onderzoek, en die het papier zou kunnen nemen in een andere richting.

Herzien voordat de deadline. Elke sectie van het onderzoek papier moet het punt je probeert over te brengen met het te ondersteunen. Dit is zeer belangrijk in de groep het schrijven, als mensen de neiging om dingen anders te zien, maakt niet uit hoe veel discussie en de richting waarin ze vooraf kregen.

Share This Post