Index / Huis / Hoe maak je een grote houten schuur deur

Share This Post

Huis

Hoe maak je een grote houten schuur deur

Staldeuren zijn veel groter dan normaal deuren, dus als je op zoek bent naar een te bouwen, moet je het gewicht en de steun meer serieus rekening te houden. Staldeuren die uitzwenken moeten worden gemonteerd op grote en sterke scharnieren en schuifde

AdvertisementStaldeuren zijn veel groter dan normaal deuren, dus als je op zoek bent naar een te bouwen, moet je het gewicht en de steun meer serieus rekening te houden. Staldeuren die uitzwenken moeten worden gemonteerd op grote en sterke scharnieren en schuifdeuren staldeuren behoorlijk tegen elkaar te worden afgewogen en hing op hoogwaardige hardware. Dikkere hout zal de deur meer effectief bij het houden van warmte in, maar maakt het ook zwaarder maken.

Wat je nodig hebt

 • 16 boards, 1 inch dik en 6 inch breed en 8 voet lang

  2 borden, 2 inch dik en 6 inch breed en 8 voet lang

  1 board, 2 inch dik en 6 inch breed en 10 voet lang

  100 schroeven, 2 duim lang

  Boren

  krijtlijn

  2 C-klemmen

  Meetlint

  Cirkelzaag

Build A Swinging Staldeur

Leg de 1-inch dikke platen uit op een vlakke ondergrond, drukte stevig tegen elkaar. Leg ze op een bank of tafel zodat de einden van de planken opknoping van de zijkanten van de tafel met de onderzijde toegankelijk zijn.

Lag een 2-by-6- board over de andere kaarten, loodrecht op de richting en 1 voet af van wat boven de deur.

Leg een ander 2-per-6-board evenwijdig aan de eerste, ongeveer 1 voet uit wat deur bodem zijn.

Werken van onder de 1-inch boards, drijven schroeven doorheen en in de 2-inch dik dwarsbalken. Rij twee schroeven door elk bord en in de dwarsbalk.

Leg de 10-cm lange, 2-per-6-board tussen de beide dwarsbalken schuin, zodat het zich uitstrekt van het ene uiteinde van de onderste dwarsstuk naar de andere kant van de bovenste traverse.

Markeer een lijn op deze diagonaal stuk langs de randen van de twee diagonale stukken.

Gesneden in die zin dat de diagonale schoor past tussen de horizontale dwarsliggers, zodanig dat de drie stukken maken "Z" -vorm.

Klem de diagonaal stuk op de deur en ga de deur omhoog.

Rijd schroeven door de 1-inch dikke platen, die deel uitmaken van de deur front, in de 2-inch dik diagonale schoor.

Een touw over de uiteinden van de 1-inch platen, dicht bij de uiteinden. Knip langs deze lijn met een cirkelzaag aan de boven- en onderkant van de deur plein en zelfs te maken.

Bevestig drie van de grootste scharnieren vindt u een zijde van de deur.

Build A Sliding Staldeur

Bouw een glijdende schuur deur op dezelfde manier als je een swingende schuurdeur zou bouwen, met de volgende uitzondering.

Bevestig de top 2 per dwarsstuk 6 direct aan de bovenkant van de deur. Dit zal u toelaten om de wielen die langs de schuifdeur spoor naar de dwarsbalk, in plaats van aan de uiteinden van de 1-inch boards te bevestigen. Dit zal de deur veel sterker.

Prime het hout en verf de deur om de levensduur te verlengen.

Share This Post