Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Grootouder Survival Kit maken

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Grootouder Survival Kit maken

Survival kits voor grootouders zijn een leuke manier voor kinderen om te laten zien hoeveel ze van hen houden. Deze leuke gift is goedkoop en kinderen vinden het samenstellen. Voeg een persoonlijk tintje, notities en foto's om de kit nog specialer te

Advertisement

Survival kits voor grootouders zijn een leuke manier voor kinderen om te laten zien hoeveel ze van hen houden. Deze leuke gift is goedkoop en kinderen vinden het samenstellen. Voeg een persoonlijk tintje, notities en foto's om de kit nog specialer te maken.

Wat je nodig hebt

Kleine mand of doos

Papier

Kleingeld

Marbles

Veiligheidsspeld

Pen en potlood

Verbanden

Felgekleurde krijt

1 zakje Hershey's Hugs and Kisses

1 rol van Life Savers

Klein pakket handige doekjes

Kaarsen

Kleine fotoalbum

1 pakket Starburst snoepje

Hier krijg je een kleine mand of doos voor de survival kit. Als u een kartonnen doos te gebruiken, laat de kinderen sieren de buitenkant van de doos.

Typ of trekken "Grootouder Survival Kit" aan de top van een stuk papier.

Verzamel losse verandering voor het geschenk. Type op het document, "Loose Change: Om u de centen om te weten hoeveel we van je houden. '

Plaats paar knikkers in het geschenk. De beschrijving van deze zou moeten zeggen, "Spare knikkers: Want als je zeker weet dat je hebt de jouwe kwijt."

Onder een veiligheidspen in de kit. Voeg de omschrijving: "Een veiligheidsspeld: Om u eraan te herinneren om veilig te blijven."

Voeg een pen, potlood en papier in de grootouder survival kit. Onder meer de beschrijving, "Pen, potlood en papier: Zo kun je naar beneden herinneringen en verhalen om ons te vertellen wanneer we ouder te schrijven."

Schaf verbanden voor de grootouder survival kit. Schrijf "Verband: Voor het leven van kleine krassen" op de lijst.

Onder andere een fel gekleurd krijt. Voeg de beschrijving, "A krijt: te helpen elke dag kleurrijk."

Koop een zak van Hershey's Hugs and Kisses. Type of schrijven: "Omhelzingen en Kussen:. Om u te houden dan, totdat we elkaar weer te zien"

Plaats een rol van Life Savers in de kit met de beschrijving, "Life Savers:. Om u eraan te herinneren dat we hebben u nodig, en u ons nodig"

Koop een klein pakket handige doekjes. Voeg de beschrijving, "Handy doekjes: Voor het leven van kleine rommel."

Zet een kaars in de kit. Typen of schrijven: "Een kaars: Omdat je licht op ons leven."

Inclusief een kleine foto-album, met de beschrijving, "Brag boek: Dus we zijn altijd in de buurt."

Koop een klein pakket van Starburst snoep. Voeg de beschrijving, "Starburst: Voor een kleine uitbarsting van energie wanneer we dragen je uit."

Share This Post