Index / Eten drinken / Hoe maak je een Grill bouwen uit een Trommel van 55 Gallon

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Grill bouwen uit een Trommel van 55 Gallon

Leren hoe je een grill bouwen van een 55 liter vat kan een spannend avontuur dat je terugbrengt naar de ware wortels van de grillen zijn. Niet alleen kan deze zelfgemaakte grill zijn leuk om te maken, maar het is ook vrij goedkoop en kan leiden tot e

AdvertisementLeren hoe je een grill bouwen van een 55 liter vat kan een spannend avontuur dat je terugbrengt naar de ware wortels van de grillen zijn.

Niet alleen kan deze zelfgemaakte grill zijn leuk om te maken, maar het is ook vrij goedkoop en kan leiden tot een aantal heerlijke down home barbecue smaak. Hier zijn een paar eenvoudige instructies over hoe om een ​​55 liter vat te bouwen in het comfort van uw eigen achtertuin.

Wat je nodig hebt

Trommel van 55 Gallon

afplakband

Sawzall

Hoekijzer

Toorts van het lassen

ribben

First things first u gaat wilt u uw handen op een 55 liter trommel. Vaak kun je oude drums vinden bij de plaatselijke autokerkhof of auto winkels kunnen ze zelfs worden weggeven. Neem een ​​kijkje en bent u verzekerd van een trommel die perfect is voor de baan.Zodra u de drum in uw bezit je gaat te willen splitsen in vieren. Hiervoor kunt u tape te gebruiken om ervoor te zorgen uw metingen te maken, en uiteindelijk uw bezuinigingen, perfect zelfs. Nu, langzaam en nauwkeurig uitgesneden een kwart of 55 liter vat met een Sawzall. Deze sectie kwartaal zal uiteindelijk het deksel van de grill worden.Vervolgens, enige hoekijzer en lassen zodat het kan worden gebruikt als drager voor de grill. Voeg een rechthoekige vorm van de schuine ijzer en vastlassen op zijn plaats in het midden van het olievat. Dit zal de grill zijn plaats te houden en ook ondersteuning bieden voor de gehele grill als geheel.Nadat je het ijzer in het rooster hebben gelast; u een goede metaal netwerk dat kan worden gebruikt als het voornaamste grill. Soms is de beste keuze kan een zwaardere metalen zijn. Om de veiligheid wilt u ervoor zorgen dat alle randen van de maas metaal naar beneden worden geplakt, zodat ze niet zo scherp te waarborgen. Dit maakt het makkelijker om schoon schrobben na het grillen van uw watertanden lekkernijen.In principe, dat is uw grill gemaakt van een 55 liter vat. Nu ga je te willen uitzoeken van een geschikte locatie en het opbouwen van een stand voor uw prachtige zelfgemaakte grill. U kunt gebruik maken en buig sommige metalen stukken in de maan vormen en lassen ze op de onderkant van de grill. Dit zal een stevige houder die je benen kunt bevestigen op te creëren.Zoek een aantal sterke metalen zoals 2 x 1 staal voor de benen. Wees niet bang om hulp te merken snijden in de hele benen. Hierdoor kan de gehele inrichting om een ​​beetje van geven waardoor het meer duurzaamheid op de lange termijn zal geven hebben. Bevestig de benen en presto, je hebt je eigen, goedkope en efficiënte 55 gallontrommel grill.Leren hoe je een grill bouwen van een 55 liter vat kan een beetje tijd in beslag van uw kant, maar het eindproduct is de moeite waard. Niet alleen zal uw vrienden zich vergapen aan de aanblik van uw creatie, maar je zult geld besparen en worden getrakteerd op een werkelijk unieke grillen ervaring.

Vergeet niet om in het gebied middelen hieronder voor extra hulp. Zorg ervoor dat u een kijkje nemen op mijn andere hoe om artikelen door te gaan naar mijn profiel.

Hints

Zorg ervoor dat de veiligheid vistuig te gebruiken.

Share This Post