Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Griekse godin Outfit Uit een Bed Sheet

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Griekse godin Outfit Uit een Bed Sheet

Makkelijk te maken Griekse kostuums zijn uitstekend als je gaat naar een toga partij of zou willen om zich te verkleden als een Griekse godin op Halloween. Ze zijn net zo eenvoudig als het kan zijn en kunnen vaak worden gemaakt met behulp van items d

AdvertisementMakkelijk te maken Griekse kostuums zijn uitstekend als je gaat naar een toga partij of zou willen om zich te verkleden als een Griekse godin op Halloween. Ze zijn net zo eenvoudig als het kan zijn en kunnen vaak worden gemaakt met behulp van items die je hebt rond het huis, waardoor ze kosten-effectief ook. Als je gaat met een Griekse god als een datum, kan zijn toga worden gemaakt in vrijwel dezelfde manier.

Wat je nodig hebt

Wit laken

onderkleding

Sandalen

Goud touw of garen

Goud of gekleurde accessoires

Gekleurd haar linten

Bedenken

Veiligheidsspelden

Fake bladeren

Fake spear

Wandelstok

Schaar

Wikkel een laken om je heen door eerst een groot wit laken horizontaal stretching en houd hem achter je rug. Houden de hoek van het vel met je rechterhand en breng het aan de rechterkant van je borst. Wikkel de linkerkant van het blad rond je lichaam en breng het omhoog naar rechts oksel. Draperen het over je rechter schouder, ontmoeting met je rechterhand.

Speld de plaat vast met veiligheidsspelden, en zorg ervoor dat je niet de stok met hen of plaats ze in een plek die gaat ongemakkelijk voor de hele nacht te zijn. Gebruik voldoende pinnen, zodat de platen worden bevestigd en blijven gedurende uren.

Bind een dikke gouden touw of een stuk van het garen rond de taille, binden aan de voorkant met een veel overtollige opknoping omlaag.

Draag eenvoudige sandalen in bruin of tan. Kant de gouden touw of draad door de sandalen en je benen, koppelverkoop het goed onder de achterkant van je knie.

Stapel op gouden sieraden - de chunkier hoe beter. Als u hebben grotere armbanden die doorgaans losjes hangen op je pols, verplaats ze naar uw bovenarm of ze zullen blijven gepositioneerd zo hoog.

rekwisieten toe te voegen aan een specifiek Griekse godin geworden. Bijvoorbeeld, als u wilt portretteren Athena, dragen een speer en wandelstok, en versieren je hoofd met een krans gemaakt van nep-bladeren. Voeg een scheutje kleur aan kanaal godin Iris. U kunt uw haar kant met gekleurde linten of draag kleurrijke sieraden. Verwissel de gouden koord voor één in een kleur uit de regenboog. Aphrodite worden, dragen ton helder, het gloeien make-up.

Hints

Als je wilt zo weinig huid mogelijk uit te laten zien, het vinden van een wit blad en snijd drie spleten in het voor uw hoofd en armen in plaats van alleen maar te verpakken om je heen.

Korte broek en een strapless beha onder het laken om ervoor te zorgen dat u gedekt bent in geval een deel van uw kostuum komt ongedaan gemaakt.

Share This Post