Index / Huis / Hoe maak je een golfplaten dak Flashing Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een golfplaten dak Flashing Install

Weten hoe je een knipperende installeren op een golfplaten-metalen dak voorkomt dat u van het maken van fouten die de waterdichtheid van het dak in gevaar brengen. U moet alle dak-overgang punten knipperen om te beschermen tegen het binnendringen van

AdvertisementWeten hoe je een knipperende installeren op een golfplaten-metalen dak voorkomt dat u van het maken van fouten die de waterdichtheid van het dak in gevaar brengen. U moet alle dak-overgang punten knipperen om te beschermen tegen het binnendringen van water. Gewoonlijk omvat dit knipperen de dakranden en waar twee hellingen ontmoet bij een verbinding. Corrugated-dakbedekking fabrikanten produceren voorgevormde knipperen voor elk type dak overgang naar een consistente en functionele afwerking te vergemakkelijken.

Wat je nodig hebt

  • rake knipperen

    butyltape

    Pakkingen dakbedekking schroeven

    Valley knipperen

    Inside sluitingen

Installeer rake knipperen de zijkant of zadeldak randen. Bevestig een stuk butyltape langs de bovenkant van de helling van het eerste volledige golving van de dakrand. Dit voorkomt dat regenwater rijden onder het knipperen.

Plaats de rake knipperen over de eerste, volledige golving zodat de knipperende rand lippen naar beneden in het dal tussen de gegolfde ribben. Bevestig de knipperende door de bovenkant van de eerste gegolfde rib met een pakking dakbedekking schroef. Gebruik een 1/2-inch langer dakbedekking schroef dan je deed voor de golfplaat installatie, zodat de knipperende ankers in het dak dek.

Fasten butyl tape, 1/2 inch uit de knipperende lip, langs de onderkant van de rake knipperende die hecht aan het huis muur. Bevestig de knipperende aan de muur met gasketed schroeven net boven de butyl tape. Schroef de rake knipperen op het dak en de muur met de regelmaat aangeraden door de fabrikant knipperen. Gewoonlijk bevestigingsafstanden variƫren van 6 tot 24 inch voor rake knipperen.

Hechten dal knipperen om de golfplaten dak waar twee daken ontmoeten op een neerwaartse helling en vormen een "V" -vorm. Centreer het dal knipperen over het dak gewricht. Laat 6 duim aan iedere kant van de vallei te knipperen centrum volledig uit de buurt van uw dakbedekking panelen, zodat het water afvoeren vrij langs het knipperen.

Bevestig een lengte van butyl tape, 1-inch inzet van de rand, aan de onderkant van de golfplaten dakbedekking panel dat je nodig hebt om te passen naar de vallei knipperen. Druk op een inside sluiting op de butyl tape om te voorkomen dat water stroomt onder het dakpaneel. Attach butyl tape langs de basis van de binnenkant sluiting.

Bevestig de vallei te knipperen met pakkingen schroeven door de top van een dak-panel rib dat je uitgerust met de binnenkant sluiting. Bevestig het dal te knipperen op 6-inch intervallen of volgens de richtlijnen van uw knipperende fabrikant.

Herhaal stap 5 en 6 om de vallei knipperende naar de aangrenzende helling te installeren.

Hints

Gebruik pakkingen dakbedekking schroeven omdat de rubberen ring dient als afdichting tegen het binnendringen van water.

Gebruik stalen knipperen met een verzinkt stalen dak en aluminium knipperen met een Galvalume dak om de levensduur van de dakbedekking systeem te handhaven.

Draag een veiligheidsbril, werkhandschoenen en lange mouwen tijdens de installatie van metalen knipperen om letsel door scherpe randen te voorkomen.

Share This Post