Index / Persoonlijke financiƫn / Hoe maak je een goedkope Nun Costume

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Hoe maak je een goedkope Nun Costume

Als Halloween komt, kostuum retailers opspringen in winkelcentra, winkelcentra en andere gebieden in het hele land. Deze retailers verkopen spannende en creatieve kostuums, maar veel kan prijzig. Sommige mensen kiezen in plaats van hun eigen kostuums

AdvertisementAls Halloween komt, kostuum retailers opspringen in winkelcentra, winkelcentra en andere gebieden in het hele land. Deze retailers verkopen spannende en creatieve kostuums, maar veel kan prijzig. Sommige mensen kiezen in plaats van hun eigen kostuums maken thuis. Dressing als non kan een grappige verklaring om bij uw volgende Halloween kostuum partij, en het kostuum zelf bestaat voornamelijk uit kleding die vrouwen die al kunnen hebben in hun kasten.

Wat je nodig hebt

witte coltrui

Zwarte kleding en panty

zwarte stof

witte hoofdband

Haarspelden

Zwarte schoenen

Accessoires

Draag een witte, lange mouwen coltrui onder een knie-lengte of halfhoge zwarte jurk. Voeg zwarte panty om ervoor te zorgen dat er geen huid wordt weergegeven, en om je benen warm te houden.

Wikkel een stukje zwarte stof rond je hoofd en laat het pad naar beneden naar het midden van je rug. Bevestig de voorkant van de stof om je hoofd met haar clips of bobby pinnen.

Schuif een witte haarband zachtjes over je hoofd tot aan de voorzijde van de zwarte stof raakt. Tuck de uiteinden rug, zodat de hoofdband wraps rond onder de stof en achter je hoofd. De meeste nonnen 'gewoontes hebben dit witte rand; de witte hoofdband zal ook verbergen het haar clips.

Draag zwart, gesloten-teen kleding schoenen met deze outfit. De schoenen moeten niet al te stijlvolle, maar meer praktische en bescheiden.

Accessorize uw kostuum met een kruis of ketting, of een rozenkrans die je kunt dragen om je nek of voeren rond met je mee. U kunt ook een exemplaar van de Bijbel of een scapulier (toewijding aan Saint Mary) dragen. U kunt accessoires die je al hebt gebruikt, lenen ze van iemand of ze vinden op de verkoop. Kunststof of houten kruis kettingen zijn vaak minder duur en zal net zo goed uitzien met uw kostuum.

Hints

Zoeken tweedehands winkels of kleding donatie winkels voor goedkope kleding en accessoires voor uw non kostuum.

Share This Post