Index / Ambachten / Hoe maak je een goedkope Koor Robe

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een goedkope Koor Robe

Veel verschillende soorten koor gewaden zijn vandaag de dag bestaan. Stof types variëren van minder dan een dollar per yard tot tientallen dollars per vierkante voet. Custom versieringen voor koor gewaden toe aanzienlijke kosten als gevolg van de arb

AdvertisementVeel verschillende soorten koor gewaden zijn vandaag de dag bestaan. Stof types variëren van minder dan een dollar per yard tot tientallen dollars per vierkante voet. Custom versieringen voor koor gewaden toe aanzienlijke kosten als gevolg van de arbeid die nodig is om de unieke ontwerpen te maken. Choir robes niet duur hoeft te zijn. Door het elimineren van overbodige onderdelen en het selecteren van een simpel patroon, kunnen koor gewaden zeer goedkoop worden aangelegd.

Wat je nodig hebt

Stof

Naaimachine

schaar

Patroon

rechte spelden

Bezoek de stof op te slaan om de minst dure stof die beschikbaar is te vinden. Vraag het aan de winkelbediende om te laten zien stoffen die waarschijnlijk niet worden gestaakt zijn. Kies geen beëindigde stof die later beschikbaar zal zijn, wanneer meer gewaden moeten worden genaaid omdat de grootte van het koor is gegroeid. Selecteer een stof om de gewaden die duurzaam te maken. Vraag het aan de winkelbediende om advies te geven op dit punt. Niet kiezen voor een stof die onderworpen is aan rafelen.

Plaats de stof op een grote tafel. Plaats het patroon boven op de stof. Bevestig het patroon op de stof met behulp van pinnen. Knip de stof buiten. Volg de aanwijzingen op het patroon om de juiste maat te produceren.

Maak de delen van de mantel die zijn uitgesneden met behulp van rechte spelden. Sluit eerst de panelen die het lichaam van de mantel zal vormen. Draai het lichaamsdeel binnen en van buiten. Sluit het bovenste gedeelte van de hulzen op de armsgaten van het lichaam met behulp van rechte pennen. Zorg ervoor dat de verkeerde kant van de mouwen naar buiten wijzen.

Snijd de mantel mouwen en zoom, zodat ze de juiste lengte. Naai het koor robe samen langs elk van de naden. Naai de zoom aan de onderkant van de mantel en elk van de hulzen laatste.

Hints

Niet ontwerp accenten, zoals borduurwerk, toevoegen aan het koor

gewaad. Elke accent toegevoegd zal de uiteindelijke kosten te verhogen.

Als sierlijsten nodig is, zoeken naar goedkopere versies die er hetzelfde uitzien.

Selecteer een patroon dat slechts een kleur stof gebruikt.

Gebruik geen goedkope thread. Met behulp van een goedkope draad verhoogt de kans dat het koor gewaad uit elkaar rafelen of op de naden zal komen.

Share This Post