Index / Cars / Hoe maak je een goede gebruikte Mercedes auto te kopen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een goede gebruikte Mercedes auto te kopen

Mercedes Benz is al lange tijd een uitstekende gebruikte auto te kopen. Een Mercedes dealer is een goede bron voor een gebruikte auto, maar je moet erkennen dat hun prijzen mogen worden verhoogd als gevolg van overhead en andere kosten. Particuliere

Advertisement

Mercedes Benz is al lange tijd een uitstekende gebruikte auto te kopen. Een Mercedes dealer is een goede bron voor een gebruikte auto, maar je moet erkennen dat hun prijzen mogen worden verhoogd als gevolg van overhead en andere kosten. Particuliere eigenaren zijn ook goede bronnen, maar ook gebruikte auto veel of onafhankelijke dealers. Bij het kopen van beide bronnen, wil je gedetailleerde vragen te stellen en vragen Carfax informatie die beschikbaar is op de auto.

Bepaal uw budget voor de aankoop van de gebruikte Mercedes. Selecteer een merk en model Mercedes die binnen uw budget past en heeft de functies die u wilt. Controleer de prijsklasse online met NADA.com, kbb.com of een gerenommeerde site met gebruikte auto waarden.

Voer uw due diligence op uw gekozen gebruikte merk en model. De grootte, pasvorm en nut van het voertuig. Controleer ook het jaar, de kilometerstand, apparatuur en motor. Controleer of er geen informatie over de garantie en de gemiddelde reparatiekosten van het voertuig ook.

Proefrit de auto bij een dealer. Hiermee kunt u om te beoordelen hoe het voertuig omgaat uit de eerste hand.

Bevestig de financiering van een auto. Vergelijk de rente op leningen instellingen om het beste tarief mogelijk is en de laagst mogelijke betaling te krijgen.

Kies een voertuig. Altijd onderhandelen over de prijs. Houd rekening met de prijsklassen dat u onderzocht en de best mogelijke prijs die u kunt. De meeste verkopers hebben enige ruimte om te onderhandelen ingebouwd in de prijs.

Koop de gebruikte Mercedes.

Hints

Controleer om te zien of je staat heeft een citroen wet die voertuigen bedekt.

Vraag naar de onderhoudsgegevens op elke gebruikte Mercedes die u van plan bent te kopen om ervoor te zorgen dat het gebruikte voertuig in goede staat onderhouden.

Share This Post