Index / wettelijk / Hoe maak je een goede advocaat Pick

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een goede advocaat Pick

De keuze in de vraag of een advocaat en wat te huren om te overwegen in het inhuren van een advocaat in eerste instantie kunnen worden verkleind tot vijf tips die u zullen helpen u uw geld verstandig te besteden en uw leven gemakkelijker maken. De ee

AdvertisementDe keuze in de vraag of een advocaat en wat te huren om te overwegen in het inhuren van een advocaat in eerste instantie kunnen worden verkleind tot vijf tips die u zullen helpen u uw geld verstandig te besteden en uw leven gemakkelijker maken. De eerste stap is om te overwegen of u een advocaat nodig, de tweede is wat voor soort advocaat, de derde is hoe de advocaat zal worden betaald, de vierde is ervoor te zorgen dat je krijgt wat je betaalt voor, en de vijfde is om te weten waar te gaan als je een probleem met uw advocaat.

Bepaal of je een advocaat nodig: Advocaten kan maken vele transacties en gebeurtenissen verlopen soepeler voor individuen, maar er zijn veel situaties die je zal bepalen u niet de diensten van een advocaat nodig. Mensen die deel uitmaken van hun eigen wil zijn vaak perfect tevreden zijn met hun creaties zonder het gebruik van een advocaat, mensen die naar het verkeer rechter zijn vaak tevreden met hun eigen werk, individuen die hun eigen scheiding afspraken dienen en omgaan met hun eigen echtscheidingen zijn vaak tevreden met het optreden als hun eigen advocaten, en in geringe vorderingen rechtbanken, het is zelden dat mensen worden vertegenwoordigd door advocaten. Echter, er zijn momenten waarop het hebben van een advocaat is vaak de beste weg te nemen, zelfs rekening houdend met de kosten van het inhuren van een advocaat. Strafzaken zijn vaak gelegenheden waar het inhuren van een advocaat is aan te raden, want van wat er op het spel staat en omdat de advocaten weten vaak het personeel van de rechtbank, met inbegrip van de DA's zodat ze beter uw geval kunnen onderhandelen dan kun je jezelf. Complex vertrouwen creatie voor rijkere klanten is ook een gelegenheid waarbij de diensten van een advocaat aan te raden. Echtscheidingszaken ook vaak zelf lenen voor juridische diensten.

Bepalen wat voor soort advocaat die u nodig heeft: Er zijn veel verschillende soorten van advocaten die specialiteiten in een of ander gebied, of die zijn huisartsen die zaken te behandelen in een verscheidenheid van gebieden. Meestal is de eerste divisie tussen advocaten zijn degenen die de praktijk in de burgerlijke einde van de wet, waar een persoon zoekt geld resultaten of de tenuitvoerlegging van de verschillende overeenkomsten voor de uitvoering van een of andere vorm, met inbegrip van echtscheiding en degenen die het strafrecht beoefenen, variërend van drugsbezit rijden onder invloed, tot verduistering bepaalde verkeerssituaties. Individuen kunnen advocaten en advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in een aantal gebieden te vinden, maar dat gespecialiseerd is niet altijd een specifieke opleiding die een advocaat heeft gekregen, maar eerder weerspiegelt zijn praktijkervaring. Gelukkig voor de consument, advocaat advertenties lijst vaak de focus van het vakgebied een bepaalde advocaat.

Bepalen hoe uw advocaat zal worden betaald: Het recht op een advocaat strekt zich uit tot strafhoven en op vertoon van de economische behoefte, kunnen mensen krijgen de rechtbank aangestelde advocaten. Deze advocaten zijn echter niet noodzakelijkerwijs vrij. Er is voorzien in een aantal nominale gevoel in veel gerechten als u uw zaak verliest. Natuurlijk, de kosten is veel minder dan het zou zijn als je je eigen advocaat in te huren. Criminele advocaten rekenen vaak enkele duizenden dollars voor hun vazal, het bedrag dat u betaalt om hen te vertegenwoordigen u en dan bepalen dat indien de werkelijke proces gebeurt de vergoeding per diem is een paar honderd dollar op de top van de initiële vergoeding. Hetzelfde geldt voor burgerlijke zaken, die waar er geen risico van gevangenisstraf, advocaten zal u een voorschot dat schetst dat deze advocaat vertegenwoordigt u zich aanmeldt. Nogmaals, extra diensten, het proces tijd of complicaties zal u meer kosten. In gevallen van persoonlijk letsel en in sommige gevallen met betrekking tot belastingen en dergelijke, advocaten zal worden ingehuurd op basis van een rampenplan, wat betekent dat ze zullen niet betaald, tenzij je geld terug te vorderen en dan zullen ze een percentage van uw herstel te krijgen. Dus, als je het verzamelen van tienduizend dollar voor een blessure, de advocaat zou waarschijnlijk krijgt ongeveer 3.400 dollar van uw herstel.

De vierde tip in het inhuren van een advocaat is ervoor te zorgen dat je krijgt wat je betaalt voor. Het eerste ding om er zeker van is dat de advocaat u het inhuren is degene die daadwerkelijk zal u vertegenwoordigt en niet een partner of een andere medewerker. Het tweede ding om zeker te onthouden is dat uw advocaat doet bepaalde dingen en geen andere dingen te doen. Bijvoorbeeld, uw advocaat is er niet om te fungeren als psycholoog en als je bellen met klachten over uw mentale toestand, angst of iets anders, zult u verrast worden dat uw retainer up wordt opgeslokt door het geld dat de advocaat kosten voor de tijd die hij doorbrengt aan de telefoon met je mee. Vraag uw advocaat voor updates over wat hij of zij aan het doen is op uw zaak, zodat hij niet alleen op het zitten totdat het dicht bij uw datum van de kalender en je kunt een beter idee van de inspanning die hij of zij wordt ingebruikneming vertegenwoordigt krijgen u.

U bent niet machteloos als je een slechte advocaat: Particulieren hoeven niet te wachten tot na een rampzalige uitspraak of award te klagen en iets over een slechte advocaat te doen. Als je niet tevreden bent, zullen de meeste advocaten je laat uit je houder na het houden van een bepaald bedrag voor het werk dat ze hebben verricht up tot die tijd. Als een individu heeft vertegenwoordiging in een proef, kan verzoek ingediend bij de rechter voor een nieuwe advocaat. In het geval u wilt klagen over uw advocaat na het feit, kunt u een klacht indienen tegen de staat van de advocaat balie te initiëren.

Share This Post