Index / Huis / Hoe maak je een Geweven Muur Smooth

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Geweven Muur Smooth

Hoewel het maken van een geweven muur is geweldig als je wilt deuken, scheuren en andere gebreken te verbergen, textuur is niet voor iedereen. Sommige mensen de voorkeur aan een gladde wand over een gestructureerd oppervlak. Als u een geweven muur en

Advertisement

Hoewel het maken van een geweven muur is geweldig als je wilt deuken, scheuren en andere gebreken te verbergen, textuur is niet voor iedereen. Sommige mensen de voorkeur aan een gladde wand over een gestructureerd oppervlak. Als u een geweven muur en je wilt het glad, is het mogelijk. Smoothing een geweven muur is een tijdrovend proces, maar indien correct gedaan, zult u blij zijn met de resultaten.

Wat je nodig hebt

 • Schuurpapier

  grondverf

  joint compound

  Wide plamuurmes (8-inch mes of breder)

  Spons

  Veiligheidsbril of een bril

  Stof masker

Zand uit alle hoge plekken op de muur als de textuur is diep. Veeg al het stof resten met een vochtige, ruwe doek wanneer u klaar bent.

Breng een primer aan de muur, tenzij je beschilderd met een platte verf. De joint compound die u gebruikt om de muur glad heeft behoefte aan een goede afwerking te houden aan. Flat verf of een gegronde oppervlak is het beste.

Schaf joint compound van alle hardware winkel of home improvement center. Dit kan komen in grote 5- tot 10-liter emmers. Meet de muur u gladstrijken, en dan kopen de hoeveelheid verbinding die u nodig hebt.

Verdeel de joint compound over de muur met behulp van een breed plamuurmes. Breng enkele lagen, indien nodig. Doe geen zand tussen de lagen, maar knock off elke hoge plekken met een droge plamuurmes na de verbinding droogt.

Strijk de muur met schuurpapier na de laatste toepassing van de joint compound. Vul eventuele spots zonodig en zand die bij gedroogd. Veeg muur met een vochtige spons als u klaar bent.

Hints

In plaats strekken met joint compound, is een alternatief voor de getextureerde muur met 1/4 inch wandplaat.

Probeer niet om het zand de hele muur glad. Dit is rommelig en tijdrovend en heeft gewoonlijk geen aanvaardbare resultaten op.

Draag altijd een veiligheidsbril of een bril en een stofmasker bij het schuren gedroogd joint compound.

Share This Post