Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een gevlochten Chain hoofdband Maak

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een gevlochten Chain hoofdband Maak

Het toevoegen van een beetje bling om uw New Year's Eve ensemble niet glitter en strass vereisen. Als een minimalistische aanpak is meer jouw stijl, probeer dan met behulp van ketting aan een feestelijk tintje aan uw look. Het mengsel van verschillen

AdvertisementHet toevoegen van een beetje bling om uw New Year's Eve ensemble niet glitter en strass vereisen. Als een minimalistische aanpak is meer jouw stijl, probeer dan met behulp van ketting aan een feestelijk tintje aan uw look. Het mengsel van verschillende metalen afwerkingen in deze hoofdband DIY leidt tot een interessante visuele zonder dat het te luid. Combineer hem met een stijlvolle LBD of een feestjurk in elke gewenste kleur. Na de feestdagen voorbij zijn, kunt u de hoofdband te dragen voor de rest van het jaar.Benodigdheden:

- 11.5-inch keten (3 draden in verschillende afwerkingen)
- 12mm ringetjes (2)
- Craft schaar
- 3-in-1 tang
- Heet lijmpistool
- 3/8 inch-brede lint (tenminste 4 inches lang)
- 3/8 naaien elastisch (ten minste 15 inch lang)

De opgegeven keten lengte en elastische metingen leveren een 23-inch afgerond hoofdband. Om het kleiner of groter te maken, pas uw keten en naaien elastisch dienovereenkomstig.1. Sluit alle drie de onderdelen van de keten tot een ringetje.2. Knip een stukje lint meet 1,5 inch lang. Voeg een punt van hete lijm naar het centrum.3. Plaats de kettingstrengen direct op de lijm, naast elkaar.

De volgende twee stappen moet snel gebeuren, dus zorg dat je er klaar voor bent!4. Zet een stip lijm bovenop de ketens en op één kant van het lint op het.5. Voeg een dot van lijm om de losse rand van het lint en vouw het aan de andere kant. Druk voorzichtig te hechten.6. Braid de strengen van de keten.

Tip: Tape de sprong ring / lint gedeelte aan de rand van een tafel voordat je vlechten starten. Dit geeft u een "extra" de hand en maakt het makkelijker om te manoeuvreren.7. Ga vlechten totdat je het einde bereikt.8. Snijd de ketting uiteinden indien nodig om ze zelfs uit. Bevestig alle drie de ketens naar een ander ringetje.9. Herhaal stappen 2 tot 5 aan het andere einde van de ketens met lint te verzekeren.10. Trim het einde van de naai elastiek in een scherpe hoek.11. Schuif door het ringetje aan één uiteinde zodat ongeveer een inch uitstrekt door de ring.12. Zet een stip van lijm op de elastische band direct onder het ringetje.13. Vouw de tip dan om het te beveiligen. Herhaal aan de andere kant.Als je geen fan van de gemengde metaal combinatie, voel je vrij te houden aan een afwerking zoals zilver of koper. De sleutel tot het maken van deze hoofdband werk is het gebruik van kettingen van gelijkaardige breedte en stijl. Je kunt zelfs super creatief met het en voeg een bundel van draad, lint of stof in de mix!

Foto credits: Kirsten Nunez (Stap-voor-stap handleiding) & Haruka Sakaguchi van The Denizen Co. (Street Style)

Meer van Kirsten Nunez


DIY gevlochten leer Chain Bracelet

DIY Faux Marble Ring

DIY gevlochten kralen ketting

Share This Post