Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een geverfd Snor Lighten

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een geverfd Snor Lighten

Hoewel het leek een goed idee op het moment, kan uw geverfde snor hebben bleek net een haar te donker. Als dat het geval is, kunt u waterstofperoxide gebruiken om de schaduw geleidelijk lichter te maken. Waterstofperoxide is een goedkope, milde en ef

AdvertisementHoewel het leek een goed idee op het moment, kan uw geverfde snor hebben bleek net een haar te donker. Als dat het geval is, kunt u waterstofperoxide gebruiken om de schaduw geleidelijk lichter te maken. Waterstofperoxide is een goedkope, milde en effectieve bleekmiddel dat deze kwestie in een paar minuten kan corrigeren.

Wat je nodig hebt

3 procent waterstofperoxide

Kop

snorkam

Haar conditioner

Maak een 50/50 mix van de peroxide en water.

Bevochtig uw snor door natte vingers te wrijven door de snor haren.

Dompel je snorkam in de waterstofperoxide-oplossing. Met behulp van een verdunde 3 procent mengsel kunt u de verbinding in klein genoeg concentratie toe te voegen aan ongeluk over-bleken te voorkomen, terwijl het geven u de bliksem effect dat u op zoek bent naar.

Kam de waterstofperoxide-oplossing via uw snor. Zorg ervoor dat je zelfs dekking te krijgen. Kammen heeft de voorkeur boven sproeien - zoals u zou doen met het toepassen van peroxide-oplossingen om het haar op je hoofd - te wijten aan de meer gerichte aanpak. Plus, wil je niet per ongeluk spuiten het in je ogen.

Laat de oplossing te zitten voor 10 minuten. Als u aanzienlijk verlichten de snor, kunt u dat het langer zitten. Sta niet toe dat de oplossing op uw snor blijven langer dan 30 minuten, omdat langer dan die zal mogelijk lichter de kleur te veel - en lichter je lip ook.

Was je gezicht om eventuele resten waterstofperoxide te verwijderen.

Solliciteer je normale conditioner om uw snor aan het drogen effecten van waterstofperoxide te compenseren. Laat het in een paar minuten en spoel je snor schoon.

Hints

Deze werkwijze is effectief in het verwijderen nicotineaanslag.

Voorkom dat waterstofperoxide in je ogen.

Chloor en waterstofperoxide mengsels zal doorgaans resulteren in oranje haar kleuring. Onthoud dit als u regelmatig zwemmen in gechloreerd water.

Share This Post