Index / Ambachten / Hoe maak je een gestreepte sjaal breien

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een gestreepte sjaal breien

Breien is een ontspannende hobby als je eenmaal de basis breien steek te leren. Een sjaal is een geschikt project voor het beoefenen van de gebreide steek, en breien een gestreepte sjaal is niet zo moeilijk als het lijkt. Als een beginner, gebruik ma

AdvertisementBreien is een ontspannende hobby als je eenmaal de basis breien steek te leren. Een sjaal is een geschikt project voor het beoefenen van de gebreide steek, en breien een gestreepte sjaal is niet zo moeilijk als het lijkt. Als een beginner, gebruik maken van twee kleuren. Naarmate je meer vertrouwen in je breiwerk vaardigheden, kunt u altijd toevoegen in meer kleuren. Kies uw favoriete kleurencombinatie en aan de slag.

Wat je nodig hebt

2 verschillende gekleurde draden

Breinaalden

garen naald

Schaar

Zet 30 steken met een kleur. De breedte van de sjaal is niet geweldig, maar het zal nog steeds betrekking hebben op uw nek. Voor de gestreepte sjaal, gebruik maken van een gebreide steek. De diepte van de horizontale strepen is aan jou. Je zou zelfs kunnen de kleuren veranderen om de nld als je wilt. Brei ongeveer 15 rijen van 30 steken (u kunt verhogen of het aantal op basis van persoonlijke voorkeur te verlagen). Vergeet niet om af en toe te controleren het aantal steken je hebt op je naald. Als je merkt dat je met een verhoogd van verminderde aantal steken, zal uw sjaal golvende geworden.

Verander naar je volgende kleur. Vul uw 15e rij en snijd de draad van de oorspronkelijke kleur, waardoor enkele centimeters voor een staart (dit garen wordt in de sjaal werkte later). Pak je nieuwe kleur, het verlaten van een paar inch voor een staart (nogmaals, het zal worden in de sjaal werkte later), en beginnen naar de volgende rij breien met de nieuwe kleur. Houd de staart van de eerste kleur met de nieuwe garen en wees voorzichtig om lus de nieuwe steek met de nieuwe kleur garen.

Brei nog 15 nld met de tweede kleur veranderen en dan terug naar de eerste. Tel je rijen, zodat je kleur blokken zijn altijd gelijk. Ga zo verder (schakelen om de 15 rijen) tot de sjaal is de lengte van uw voorkeur.

Kant af van uw laatste rij. U vindt er een heleboel staarten hebben aan de zijkant van uw sjaal van de kleur verandert. Draad een naald met de resterende garen en, aan de achterkant van de sjaal, weven op plooien van de strengen in de steken die het dichtst bij de rand.

Hints

Je eerste sjaal is niet van plan vrij te zijn, dus zwijgen je innerlijke perfectionist en vergeet niet het is een leerervaring.

Niet snijden je staart te kort, of je werk kan ontrafeld komen.

Share This Post