Index / Huis / Hoe maak je een gestoffeerde Recliner Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een gestoffeerde Recliner Reinig

Recliners kan uren van comfort en ontspanning te bieden, maar met dagelijks gebruik, eten en drinken morsen, vuil en haren van huisdieren kunnen opbouwen op de bekleding. In aanvulling op de wekelijkse stofzuigen, gestoffeerde fauteuils nodig diepere

AdvertisementRecliners kan uren van comfort en ontspanning te bieden, maar met dagelijks gebruik, eten en drinken morsen, vuil en haren van huisdieren kunnen opbouwen op de bekleding. In aanvulling op de wekelijkse stofzuigen, gestoffeerde fauteuils nodig diepere reiniging minstens twee keer per jaar om ingesloten vuil en vlekken te verwijderen. Controleer de zorg handleiding of tag voor het begin van de veiligste reinigingsmethode voor uw fauteuil te bepalen.

Wat je nodig hebt

 • Vacuüm

  Emmer

  Mild wasmiddel of afwasmiddel

  Kleding

  Stijve borstel

  Licht-gekleurde handdoek

  Solvent-gebaseerde bekleding reiniger

Water-Safe bekleding reinigen

Vacuüm de ligstoel grondig met een zachte borstel of met de hand vacuüm.

Vul een emmer met warm water en voeg 1 tot 2 el. mild wasmiddel of vloeibare zeep.

Dompel een doek in de emmer en wring het uit. Veeg de bekleding grondig met de doek en wrijf eventuele vlekken of vlekken met een zachte borstel.

Spoel de doek met water en veeg over de bekleding om eventuele zeepresten te verwijderen.

Druk op een licht gekleurde handdoek om de fauteuil om overtollig water op te vangen. Laat de fauteuil aan de lucht drogen volledig alvorens het te gebruiken.

Solvent-Safe bekleding reinigen

Vacuüm de ligstoel grondig met een zachte borstel of met de hand vacuüm.

Spuit een oplosmiddel gebaseerde bekleding reiniger op de fauteuil in een gelijkmatige laag. Laat de stofzuiger te zitten voor de hoeveelheid tijd die wordt aanbevolen door de fabrikant.

Schrob de fauteuil met een harde borstel om eventuele ingesloten vuil of vlekken te verwijderen. Veeg overtollige reiniger met een vochtige doek weg.

Druk op een licht gekleurde handdoek om de bekleding om het overtollige water op te vangen. Laat de fauteuil aan de lucht drogen volledig voor gebruik.

Hints

Plaats een ventilator voor de ligstoel om de droogtijd te verkorten.

Strooi baking soda op droge schone alleen bekleding, en laat het zitten voor 15 minuten voordat stofzuigen. Dit zal de bekleding te vernieuwen en te absorberen geen geuren.

Blot morsen met een schone, licht gekleurde doek of handdoek.

Test elke reinigingsproducten in een kleine verborgen gebied voor het reinigen van de fauteuil.

Share This Post