Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Geheime Kerstman

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Geheime Kerstman

The Secret Santa spel is een populaire kerst feest waarbij een groep mensen zetten hun namen in een hoed en dan in het geheim kiezen voor een persoon om te douchen met kleine geschenken in de dagen (of weken) voorafgaand aan Kerstmis. Leer hoe je een

Advertisement

The Secret Santa spel is een populaire kerst feest waarbij een groep mensen zetten hun namen in een hoed en dan in het geheim kiezen voor een persoon om te douchen met kleine geschenken in de dagen (of weken) voorafgaand aan Kerstmis. Leer hoe je een stiekeme en creatief cadeau-gever in een paar eenvoudige stappen kan worden.

Bestudeer uw doelgroep. Hebben ze een favoriete snoep? Hebben ze een verzameling? Begin uw Geheime Kerstman missie door het interviewen van collega-collega's of familieleden om plezier en passende geschenken voor de persoon die u in de tekening heeft geselecteerd te vinden.

Personaliseer uw giften. Als je eenmaal hebt ontdekt een beetje meer over uw doelgroep, op zoek naar creatieve, persoonlijke en goedkope geschenken. Als ze een film liefhebber, stiekem wat popcorn en een bioscoopkaartje op hun bureau. Als ze genieten van koffie, verbergen een latte certificaat en chocolade lepel in hun mailbox.

Wees creatief. De Geheime Kerstman traditie is vooral leuk als de geschenken zijn uniek en mysterieus. Overweeg het verzenden van aanwijzingen, samen met elke gift of een schatkaart met de locatie van de volgende gift.

Hou het geheim. Vertel niet uw doelgroep dat u de gever. U kunt de hulp van anderen inroepen om uw giften te leveren voor u. Aan het einde van het spel zal je in staat om uw geheim te delen. Gissen is onderdeel van het plezier.

Hints

Beperk jezelf niet tot de traditionele giften in een Geheime Kerstman uitwisseling. Stuur een wenskaart, een gedicht, of verstuurt een grappige video op uw doelgroep. U kunt ook de aankoop van kleine gift cards, of maak uw eigen cadeaubonnen zoals "goed voor één gratis koffie run".

Als u verwacht deel te nemen aan een jaarlijkse Geheime Kerstman uitwisseling houden een oogje op kleine geschenken het hele jaar door. Het is ook leuk om voorraad op ornamenten en andere kerst schatten op de verkoop na-vakantie voor volgend jaar Geheime Kerstman te wisselen.

Share This Post