Index / Huis / Hoe maak je een geestelijke gezondheid Office Design

Share This Post

Huis

Hoe maak je een geestelijke gezondheid Office Design

Een goed ontworpen geestelijke gezondheid kantoor helpt de intieme en professionele interactie tussen de therapeut en hun klanten te vergemakkelijken. Een schone gedachte uit decor kan mensen voelen zich meer comfortabel over het relateren van de int

Advertisement

Een goed ontworpen geestelijke gezondheid kantoor helpt de intieme en professionele interactie tussen de therapeut en hun klanten te vergemakkelijken. Een schone gedachte uit decor kan mensen voelen zich meer comfortabel over het relateren van de intieme details van hun leven. Kleuren, decoraties en verlichting kan een lange weg om de sfeer te verbeteren en zorgen voor een gezellige omgeving in staat om emotionele discours te bevorderen gaan. Hoewel uw ontwerp wordt bepaald door wat voor soort gebouw dat u gebruikt, kunt u een groot aantal verbeteringen aan te brengen alleen door het maken van enkele smaakvolle aanpassingen.

Wat je nodig hebt

  • Rolmaat

Teken een diagram van uw kantoor, inclusief alle kamers, zoals de wachtkamer, receptioniste en aparte kantoren. Bepaal of u wilt het architectonisch ontwerp van het gebouw te gebruiken in uw ontwerp of als u wilt om uit te breken en maak je eigen decoreren thema's. Noteer alle metingen om te helpen kiezen wandbekleding, verlichting en meubilair.

Kies een kleurenschema. Kleur kan een psychologische reactie bij mensen die kunnen bijdragen aan hun therapie te creëren. Bijvoorbeeld, rood is kan gevoelens van opwinding en agressie uitlokken, kan roze blijken te kalmeren, blauw is een rustgevende kleur, groen kan rust opwekken en geel kunnen gelach en vrolijkheid te vertegenwoordigen.

Kies uit verlichting op basis van de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt. Voor een kamer met veel ramen, kunt u de harde belichting van de algemene kosten te vermijden en kiezen lampen. Echter, als er weinig ramen dan denken over het gebruik van TL-verlichting. Volledige spectrum TL-verlichting kan niet alleen mensen helpen beter te zien, maar ook helpen energie te besparen kosten.

Kies troostende wanddecoraties als schilderijen en wandtapijten. Door het uitzoeken van een kunstwerk voor de presentatie, bieden patiënten de mogelijkheid om een ​​kunstwerk dat helpt ontspannen en kalmeren hun zintuigen te waarderen. Zich te onthouden van het uitzoeken van alles wat controversieel kunnen zijn.

Vind comfortabel meubilair. Gebruik uw kleurenschema om u te helpen kiezen voor meubilair dat de grootte van het kantoor past en biedt voldoende zitplaatsen. Breng iemand te gaan zitten en het testen van de meubels met jou.

Share This Post