Index / Huis / Hoe maak je een gebruikte matras kopen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een gebruikte matras kopen

Gloednieuwe matrassen kan duur zijn, en het vinden van de juiste keuze voor uw comfort en stijl kan veel onderzoek, zoals prijs, kwaliteit, merknaam en garantie-informatie. Het kopen van een gebruikte matras, aan de andere kant kan de betaalbare oplo

Advertisement

Gloednieuwe matrassen kan duur zijn, en het vinden van de juiste keuze voor uw comfort en stijl kan veel onderzoek, zoals prijs, kwaliteit, merknaam en garantie-informatie. Het kopen van een gebruikte matras, aan de andere kant kan de betaalbare oplossing zijn, maar je moet je huiswerk te doen. Lees verder om erachter te komen hoe u een gebruikte matras kopen voordat je de hand te schudden en te verzegelen de deal.

Zoeken naar een tweedehands matras op eBay, Craigslist of in uw lokale advertenties. Veel mensen verkopen goed, kwaliteit en betaalbare gebruikte matrassen die nauwelijks zijn gebruikt. Uw veiligste weddenschap, echter, is het kopen van uw lokale gebruikte meubelzaak of van iemand die je kent en vertrouwt.

Wees voorzichtig bij het winkelen voor een gebruikte, of omgebouwd, matras. Sommige staten hebben wetten die de consument beschermen tegen matrassen die gevaren voor de gezondheid die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog bevatten. Stel veel vragen voordat u uw aankoop te maken en, als je het kopen van een gebruikte meubelzaak, zorg ervoor dat het gerenommeerde en dat er geen enkele consument klachten ingediend tegen het voor de verkoop van matrassen die niet voldoen aan de wettelijke normen zijn geweest.

Kijk voor speciale tags gekoppeld aan gebruikte of herbouwd matrassen die sommige staten vereisen. Één label kan bepalen welke materialen werden gebruikt om de matras te vullen, en de andere kunnen aangeven dat de matras grondig was gereinigd en ontsmet.

Bepaal dat de matras vuur zal niet gemakkelijk vangen. Wees er zeker van dat het voldoet aan de federale regelgeving met betrekking tot ontvlambaarheid.

Ga liggen op de matras voor het overhandigen van uw geld. Als het is schoon en van goede kwaliteit, maar is te buigen, te hard of zacht of heeft losse veren, zult u niet in staat zijn om comfortabel te slapen. Geef het op en blijven zoeken.

Bedek uw gebruikte matras in plastic of een matrashoes om jezelf te beschermen tegen eventuele verborgen vuil of parasieten die kunnen worden op de loer de matras. Gebruik een poeder en een vacuüm te ontdoen van verborgen insecten.

Laat uw matras gereinigd door een professionele voordat u zich in voor de slaap uw eerste overnachting.

Hints

Veel mensen doneren kwaliteit matrassen spaarzaamheid winkels die zijn in perfecte staat en te verkopen voor zeer lage prijzen.

Koop een gebruikte matras die is gebouwd om lang en dat is niet gescheurd of uit elkaar te vallen.

Niet alle staten vereist speciale labels worden gehecht aan hun matrassen dus zorg ervoor dat veel vragen over hoe het werd herbouwd of behandeld te vragen.

Kijk voor merkbare geuren, vlekken en kleine vliegjes. Het beste is om dat een naar beneden draaien en blijven zoeken naar een matras die schoon en geurvrij.

Voorkomen dat de aankoop of het nemen als een geschenk van een gebruikte wieg matras voor je baby.

Share This Post