Index / Cars / Hoe maak je een gebruikte auto en de benodigde documenten kopen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een gebruikte auto en de benodigde documenten kopen

Weten welke uw staat Department of Motor Vehicles (DMV) of kredietverstrekker documenten vereist kunt u tijd, frustratie en geld besparen als je eenmaal hebt besloten op een voertuig aan te schaffen. Tijdsspanne Voor het kopen van een gebruikte auto,

AdvertisementWeten welke uw staat Department of Motor Vehicles (DMV) of kredietverstrekker documenten vereist kunt u tijd, frustratie en geld besparen als je eenmaal hebt besloten op een voertuig aan te schaffen.

Tijdsspanne

Voor het kopen van een gebruikte auto, bepalen hoe u zult betalen. Als je geld hebt de overdracht of het een equity account doen voordat je uit winkelen te stellen. Als u van plan om de financiering van een voertuig, het verkrijgen van leningen pre-goedkeuring vooraf (het proces kan tot een week). Zorg ervoor dat de verkoper heeft een titel alvorens in te stemmen om te kopen; Als u een vervangende titel nodig heeft, kan het proces duren tot een maand.

Identificatie

Neem contact op met uw lokale DMV kantoor om uit te vinden de regels in uw staat. Veel landen zullen niet toestaan ​​dat u een titel over te dragen, terwijl een lien-houder wordt vermeld. U zult het voertuig titel voor de auto die u wilt kopen (sommige auto's zijn uitgesloten, afhankelijk van de staat en leeftijd) nodig hebben. Sommige staten vereisen een factuur van de verkoop voor de aankoopprijs informatie of een kilometerteller statement als er niet een plaats op de titel voor het. Wanneer u klaar bent om de auto te registreren, dan heb je rijbewijs en een bewijs van verzekering van uw driver nodig.

overwegingen

Haal al je gegevens in orde. Zelfs met de titel, moeten handtekeningen op de juiste plaats, anders de titel is ongeldig. U kunt ondertekenen met de verkoper op de DMV om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Een kredietverstrekker kan informatie van u als voorwaardelijke lening goedkeuring te vragen. Sommige vereisen een eerdere loonstrookje (voor bewijs van inkomen), een energierekening (bewijs van ingezetenschap), voorbij belastingformulieren (voor zelfstandigen), of gevonden. Vraag uw geldschieter over de vereiste documenten bij de pre-goedkeuring.

Share This Post