Index / tech / Hoe maak je een gebruiker wijzigen in Groepsbeleid op Windows7

Share This Post

tech

Hoe maak je een gebruiker wijzigen in Groepsbeleid op Windows7

Windows 7 ingebouwde Policy Editor kunt Windows-gebruikers om specifieke Windows-instellingen te wijzigen. Dit krachtige systeem manager kan elke Windows-gebruiker met toegang Administration aan de Windows 7-ervaring ... uit hoe Windows eruit ziet, w

AdvertisementWindows 7 ingebouwde Policy Editor kunt Windows-gebruikers om specifieke Windows-instellingen te wijzigen. Dit krachtige systeem manager kan elke Windows-gebruiker met toegang Administration aan de Windows 7-ervaring ... uit hoe Windows eruit ziet, wie toegang heeft tot welke instellingen heeft om geavanceerde beveiligingsinstellingen op een gebruiker en de groep te veranderen. de groep of de gebruiker het beleid instellingen in Windows 7 veranderende vereist slechts een paar stappen en kan binnen enkele minuten worden voltooid.

Klik op het menu Start-knop en typ "gpedit.msc" in het zoekvak. Hit "Enter." De "Logical Group Policy" editor zal openen, waardoor u toegang tot de computer configuratie en gebruikersconfiguratie.

Dubbelklik op "User Configuration" in het rechter venster "Beleid voor lokale computer".

Selecteer welke gebruiker het beleid te bekijken en / of te wijzigen onder "User Configuration": Software-instellingen, Windows-instellingen en Beheersjablonen.

het beleid te bewerken onder elke "User Configuration" onderverdeling. Als, bijvoorbeeld, u besluit om de "Security Settings" onder bewerken "Windows-instellingen," moet u dubbelklikken op een specifiek "Public Key beleid," verandert in dat beleid te maken en klik vervolgens op "Apply" om uw wijzigingen op te slaan .

Share This Post