Index / tech / Hoe maak je een gebroken iMac Screen Fix

Share This Post

tech

Hoe maak je een gebroken iMac Screen Fix

Wanneer je iMac LCD-scherm scheuren of niet meer werkt, kan het lijken alsof het einde van de wereld. Volgens de website van Apple, kan een 2011 iMac overal van $ 1199 kost $ 2.000 meer dan afhankelijk van de exacte specificaties van de computer. Het

AdvertisementWanneer je iMac LCD-scherm scheuren of niet meer werkt, kan het lijken alsof het einde van de wereld. Volgens de website van Apple, kan een 2011 iMac overal van $ 1199 kost $ 2.000 meer dan afhankelijk van de exacte specificaties van de computer. Het goede nieuws is dat je gebroken scherm van je iMac kan herstellen voor een kleine fractie van de kosten van een nieuwe computer. Echter, dit omvat het verwijderen en het gebroken scherm volledig te vervangen.

Wat je nodig hebt

Phillips-schroevendraaier

Industriƫle kwaliteit zuignappen

T9 Torx schroevendraaier

Schakel de iMac, verhuist naar een gewatteerde werkvlak en plaats het gezicht naar beneden. Schroef de kruiskopschroef uit het geheugen deksel langs de onderkant van het iMac. Verwijder het deksel om het RAM-geheugen te onthullen.

Flip de iMac om en plaats twee, industriƫle kwaliteit zuignappen op het oppervlak van het gebroken scherm. glazen afdekplaat van het scherm wordt op zijn plaats gehouden door een aantal magneten, dus u moet zuignappen gebruiken om de klas dekking van het scherm te verwijderen, zelfs als het is gebroken. Druk naar beneden op elke zuignap totdat ze grip op het scherm. Trek recht omhoog stevig totdat het scherm scheidt van het geval van de iMac.

Verwijder de 12 T9 Torx-schroeven uit de iMac scherm plastic bezel kader rond het scherm. Til de hele rand off van de lcd-opbouw, koppelt u de microfoonkabel van de bezel en opzij leggen. Dit zal het scherm componenten onthullen.

Draai de twee Torx-schroeven bevestigen van het LCD-paneel, waarvan de belangrijkste video-connector aan op de printplaat. Koppel de kabel van de printplaat en verwijder de vier Torx-schroeven aan beide zijden van het LCD-scherm. Koppel de vijf omvormer kabels van het LCD-scherm en til het uit van de behuizing van de iMac.

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe LCD-scherm te installeren.

Share This Post