Index / tech / Hoe maak je een gebroken enter-toets op een laptop Fix

Share This Post

tech

Hoe maak je een gebroken enter-toets op een laptop Fix

Laptop toetsenborden zijn compact, licht van gewicht, en verrassend comfortabel om te typen op, consideing hun grootte. Helaas zijn ze ook kwetsbaar en kan duur om te vervangen als ze beschadigd zijn. Meestal is de breuk of loskomen van vaak gebruikt

AdvertisementLaptop toetsenborden zijn compact, licht van gewicht, en verrassend comfortabel om te typen op, consideing hun grootte. Helaas zijn ze ook kwetsbaar en kan duur om te vervangen als ze beschadigd zijn. Meestal is de breuk of loskomen van vaak gebruikte sleutel, zoals "Enter", zou vervanging van het gehele toetsenbord vereist, maar deze optie is niet altijd beschikbaar.

Wat je nodig hebt

goed verlichte en schone omgeving te werken

dunne schroevendraaier of kleine blade

Wilt u zo'n last te vermijden, eerst worden onderzocht of het beschadigde of losgemaakt "Enter". Er zijn normaal gesproken een paar plastic stukjes eronder op het toetsenbord. Deze plastic stukken zijn bedoeld om scharnier in elkaar en de sleutel tot het toetsenbord. Als ze ontbreken, of lijken te zijn gebroken, zal je nodig hebt om nieuwe te kopen. Zoeken Ebay voor "[naam / merk / type van de laptop (key, keycap, clip]" moet het mogelijk maken bij het vinden en de aankoop van een nieuw paar scharnierende keyboard clips. Het is ook mogelijk om de clips zelden gebruik van een andere toets, die je of nooit te gebruiken. een goede kandidaat voor een donor sleutel is de "rechter muisknop" knop verschijnen op veel laptops. Deze toets heeft een beeld van een klein doosje met horizontale balken op het. veel versies van de sleutel hebben ook een muis op de doos. voorzichtig omhoog te wrikken die sleutel zal de netto u een paar bruikbare clips.

Bevestig de geoogste clips om het toetsenbord op de plek onder de ontbrekende "Enter". Er moeten vier kleine gebieden op het toetsenbord waar de clip kan worden bevestigd. Duw de clip in deze sleuf met een directe en constante druk. Eenmaal ge├»nstalleerd, moet de clips op en neer bewegen gemakkelijk. Als ze moeilijk te verplaatsen, verwijdert en opnieuw ori├źnteren hen. Het is mogelijk om de clips ondersteboven of achterstevoren te installeren, dus zorg ervoor dat je ze goed voordat u verder gaat uitgelijnd.

Druk op de "Enter" toets die naar beneden op de clips. Het moet bevestigen met een klik onder stabiele en directe druk. Een hoor je de klik, trek je vinger uit en proberen naar beneden te drukken een paar keer. De sleutel moet gemakkelijk te verplaatsen en niet leunen in elke richting. Als de sleutel leunt, probeer dan het aanbrengen van meer constante druk te krijgen van de andere clip te bevestigen.

Hints

Laptop toetsenbord onderdelen niet veel druk om te bevestigen of te verwijderen nodig, als je uitpersen, probeer dan een andere hoek en controleer of alle onderdelen zijn uitgelijnd.

Share This Post