Index / Huis / Hoe maak je een GE Verwijder de loop van de Range Microwave

Share This Post

Huis

Hoe maak je een GE Verwijder de loop van de Range Microwave

Het verwijderen van een GE over-the-range magnetron kan een gemakkelijke taak zijn als het wordt benaderd met de juiste kennis en gereedschappen. Magnetrons kunnen zwaar en onhandig, en het proces vereist dat de magnetron worden opgetild en gedragen.

Advertisement

Het verwijderen van een GE over-the-range magnetron kan een gemakkelijke taak zijn als het wordt benaderd met de juiste kennis en gereedschappen. Magnetrons kunnen zwaar en onhandig, en het proces vereist dat de magnetron worden opgetild en gedragen. Ten minste twee mensen nodig zijn, en het hebben van een derde persoon is nuttig.

Wat je nodig hebt

  • Phillips schroevendraaier

    platte schroevendraaier

    scheermes

Het verwijderen van de Magnetron

Trek het snoer uit het stopcontact. Het stopcontact moet net boven de magnetron, in de kast.

Kijk voor de vleugel buis die uit de bovenkant van de magnetron. Deze leidingen wordt meestal bij elkaar gehouden met Phillips schroeven en wordt afgedicht met duct tape. Snijd een lijn in de band met behulp van een scheermes, en dan schil de tape weg van het leidingwerk. Verwijder de Phillips schroeven. Trek de kanalen omhoog en weg van de bovenkant van de magnetron.

Verwijder de twee of drie bouten Phillips dat de magnetron in de kast te houden. Deze bouten zijn lang en met een elektrische schroevendraaier of boormachine zal het proces veel gemakkelijker. Een tweede persoon moet zijn die de magnetron op dit punt, waardoor de druk en de richting van de achterwand. Indien de magnetron niet stevig wordt vastgehouden, kan het van de wand vallen.

Het einde van het snoer past door een inkeping in de kast wordt gesneden. Een derde persoon kan ervoor zorgen dat de stekker zal gaan door de inkeping.

Pak de magnetron uit de bodem, een persoon aan elke kant. Laat de magnetron kantelen een beetje uit, en til. Trek, en de magnetron komt los van de muurbeugel. Draag de magnetron om een ​​duidelijk gebied en zet het neer.

Verwijder de drie Phillips bouten waarmee de muurbeugel vast te houden. De beugel wordt los, maar je kan hebben om uit de buurt van de muur los te wrikken.

Hints

Verwijder al het rekken en de draaitafel voordat u de magnetron.

Share This Post