Index / Huis / Hoe maak je een GE Glass Keramische kookplaat Vervang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een GE Glass Keramische kookplaat Vervang

Als de keramische kookplaat op uw GE kachel heeft gebroken, kan het lijken alsof je een heel nieuw fornuis nodig. Echter, in plaats van het kopen van een nieuw apparaat, kunt u honderden dollars besparen door simpelweg de kookplaat te vervangen. Hoew

Advertisement

Als de keramische kookplaat op uw GE kachel heeft gebroken, kan het lijken alsof je een heel nieuw fornuis nodig. Echter, in plaats van het kopen van een nieuw apparaat, kunt u honderden dollars besparen door simpelweg de kookplaat te vervangen. Hoewel de baan lijkt misschien een beetje intimiderend, verwijderen en vervangen van de kookplaat is minder ingewikkeld dan het vervangen van een lichtschakelaar of een stopcontact. Vernietiging van het betere deel van een middag voor dit project. U kunt in staat zijn om sneller af te maken, maar dit is niet iets wat je wilt doen in een haast.

Wat je nodig hebt

  • vervanging kookplaat

    schroevedraaier

    Werkhandschoenen

    Helper (optioneel)

Schakel de stroom van de GE kachel.

Vind de schroeven in de hoeken van de gebroken kookplaat. Draai ze en gooi ze weg. De vervanging top zal onder meer nieuwe schroeven.

Trek werkhandschoenen voor bescherming tijdens de behandeling van het gebroken glas keramische kookplaat.

Til de voorkant van de kookplaat en kijken om te zien of alle secties zijn afgebroken die niet verbonden zijn aan de bedrading voor de kachel. Verwijder die stukken en gooi ze weg.

Kantel de resterende stukken van de kookplaat en terug, zoals het openen van de bovenkant van een wasmachine.

Zoek de bedrading bundel waarin de kookplaat wordt aangesloten op het hoofdgedeelte van het GE kachel. De exacte locatie zal variƫren van model tot model, maar het moet vrij duidelijk zijn. Koppel de bundle.You zou willen hebben een helper houdt de kookplaat omhoog zodat u dit kunt doen met beide handen. De bedrading bundel kan worden verbonden met een aarddraad; als het is, koppelt u deze los.

Til de gebroken kookplaat omhoog en van de kachel. Veilig te verwijderen het gebroken glas.

Stel de nieuwe kookplaat in positie, leunt het langs de achterkant van de kachel. Sluit de bedrading bundel.

Leg de nieuwe kookplaat voorzichtig in een horizontale positie. Schroef het op zijn plaats met de schroeven die bij de kookplaat kwam.

Herstel de kracht van de kachel. Test elke brander te bevestigen dat de kookplaat werkt.

Hints

GE keramische kookplaten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke apparaat winkels of door contact op GE klantenservice.

Share This Post