Index / tech / Hoe maak je een Gateway PC Dat heeft Geen signaal op de monitor oplossen

Share This Post

tech

Hoe maak je een Gateway PC Dat heeft Geen signaal op de monitor oplossen

Gateway pc's, net als een aantal andere desktops, kan een aantal van de monitor kwesties. Een van de meest voorkomende problemen, of foutmeldingen, is de "No Signal" bericht of een zwart scherm. Er zijn een paar snelle manieren om dit probleem o

AdvertisementGateway pc's, net als een aantal andere desktops, kan een aantal van de monitor kwesties. Een van de meest voorkomende problemen, of foutmeldingen, is de "No Signal" bericht of een zwart scherm. Er zijn een paar snelle manieren om dit probleem op te lossen en het probleem op te lossen, zonder technische ondersteuning.

Wat je nodig hebt

Zaklamp

Controleer of de computer wordt ingeschakeld door ervoor te zorgen dat de stroom indicator brandt

Controleer of de computer niet in een energiebesparende modus, zoals de slaapstand. Druk op een toets op het toetsenbord van de computer of beweeg de muis om de computer uit de slaapstand ontwaken.

Controleer of de monitor goed is aangesloten op de monitor-poort van de computer.

Controleer of de monitor kabel op scheuren of beschadiging. Met behulp van een zaklamp kan u helpen om schade aan de kabel te identificeren.

Hints

Als het probleem niet wordt opgelost door het oplossen van problemen contact op met de support afdeling van de Gateway-website.

Share This Post