Index / Huis / Hoe maak je een gat in een microfiber bank te dekken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een gat in een microfiber bank te dekken

Microfiber is een synthetische vezel gebruikt om kleding en meubels die zowel aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Microfiber meubilair lijkt op suede en is zowel duurzaam en waterafstotend, waardoor het een goede keuze voor actieve gezinnen. Ondank

Advertisement

Microfiber is een synthetische vezel gebruikt om kleding en meubels die zowel aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Microfiber meubilair lijkt op suede en is zowel duurzaam en waterafstotend, waardoor het een goede keuze voor actieve gezinnen. Ondanks de duurzaamheid van de stof, kunnen ongelukken gebeuren, vooral in een huishouden met kinderen en huisdieren. Als je een gat in je microfiber sofa, kunt u proberen het naaien van de stof weer bij elkaar. Als je niet handig met naald en draad, patchen is een no-sew optie voor stof repareren.

Wat je nodig hebt

  • Rolmaat

    schaar

    Papier-backed plakvlieseline

    schoon doek

    Ijzer

snijd zorgvuldig weg elke losse draden rond het gat met een scherpe schaar.

Meten van de grootte van het gat. Knip een stuk microfiber doekje een kwart-inch groter dan het gat van een onopvallende plek van de bank, zoals de rug als de bank wordt geconfronteerd met een muur.

Knip een stuk plakvlieseline een inch groter dan de microfiber patch. Plakvlieseline kunnen worden gekocht bij stof en ambachtelijke winkels.

Verwijder het papier uit de plakvlieseline. Centreer de microfiber patch op de kleverige kant van de plakvlieseline.

Plaats de patch en plakvlieseline in het gat op de bank, met de stof patch kant naar boven.

Leg een schone doek over de reparatie. Zet het strijkijzer op een lage stand voor acryl stoffen, en drukt u langzaam op het doek, het uitvoeren van de ijzeren vlot heen en weer over de reparatie van de lijm op de plakvlieseline activeren. Til het strijkijzer na een aantal passen om de reparatie te controleren. Mogelijk moet u een beetje harder drukken of verhogen van de warmte iets naar een strakkere binding te bereiken.

Share This Post