Index / Ambachten / Hoe maak je een gat in een Kruik van de Metselaar Boor

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een gat in een Kruik van de Metselaar Boor

Het snijden van glas is een moeilijk proces en vereist enige finesse. Echter, met de juiste tools is het mogelijk om de trucs om het snijden van glas te leren - misschien niet met gemak, maar in ieder geval met competentie. Glas snijden vereist het g

AdvertisementHet snijden van glas is een moeilijk proces en vereist enige finesse. Echter, met de juiste tools is het mogelijk om de trucs om het snijden van glas te leren - misschien niet met gemak, maar in ieder geval met competentie. Glas snijden vereist het gebruik van diamantslijperij bits, een van de weinige materialen die daadwerkelijk in glas kan snijden. Diamantbeetjes zijn te vinden bij de meeste bouwmarkten. Veiligheid is de belangrijkste kwestie met glas snijden, zelfs met Mason potten, en het is belangrijk om altijd een veiligheidsbril en handschoenen bij het boren door glas.

Wat je nodig hebt

Veiligheidsbril

Variabele snelheid boor

Diamant snijkoppen in verschillende maten (1 / 8ste van een inch bij kleinste)

metselaar kruik

Veiligheidshandschoenen

snijolie

Markeerstift

Doek of een rubberen mat

Plannen waar u de gaten te plaatsen in de Mason pot. Gebruik geen gaten in 3/4 van een inch Plaats van een rand van de pot, onder de onderrand of plaats gaten binnen 3/4 van een inch van elkaar. Dit beperkt gat plaatsing dicht bij het midden van de pot. Markeer de plaatsing van de gaten met een permanente marker.

Plaats de Mason pot op een vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat de pot wordt goed ondersteund, en zal niet schuiven rond op het oppervlak. Gebruik een doek of een rubberen mat om het glas stil te houden.

Plaats de kleinste boor in de boor. Verspreid snijden olie over de boor. Boor in het glas langzaam en voorzichtig. Gebruik constante druk als u een analyse door het glas.

Stop met boren net voordat je breken door het glas. Verminder de hoeveelheid druk die u toepast op de boor als u een analyse door het laatste deel van glas.

Vervang de kleine bit met een grotere. Bedek het oppervlak van de bit met snijolie. Boor door dezelfde gaten op dezelfde plaats.

Geleidelijk verhogen boor maten totdat u de grootte van het gat dat u wilt gebruiken voor alle gaten hebben.

Hints

Aangezien Mason potten zijn gemaakt van dunner glas, een holle boor, waarbij het snijvlak wordt geplaatst langs de buitenrand van een cirkelvormige vorm, kan worden gebruikt indien gewenst. Deze boren kunnen moeilijker te vinden zijn, echter. Neem contact op met uw lokale hardware winkel.

Mason potten met gaatjes handige lantaarns. De top kan terugkijken op nadat de kaars binnen brandt worden geschroefd, en rook nog steeds ontsnappen uit het gat.

Kleine dieren in Mason potjes worden gehouden zal luchtgaten nodig om te overleven.

Draag altijd een veiligheidsbril en handschoenen bij het uitvoeren van alle bezuinigingen. Tiny glasscherven kunnen wegspringen uit het glas en kan krijgen in de ogen of handen, waardoor ernstige schade.

Share This Post