Index / tech / Hoe maak je een Garmin Map voor de Kenwood DNX9960 bijwerken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Garmin Map voor de Kenwood DNX9960 bijwerken

De Kenwood DNX9960 is een in-dash navigatiesysteem dat is voorzien van turn-by-turn aanwijzingen, ingebouwde Bluetooth, verkeersinformatie en Garmin kaarten. Soms worden updates uitgebracht voor de Garmin software die extra features of fixes bekende

AdvertisementDe Kenwood DNX9960 is een in-dash navigatiesysteem dat is voorzien van turn-by-turn aanwijzingen, ingebouwde Bluetooth, verkeersinformatie en Garmin kaarten. Soms worden updates uitgebracht voor de Garmin software die extra features of fixes bekende problemen toevoegt. Voordat het bijwerken van de DNX9960 met de nieuwste software van Garmin, is het noodzakelijk om de firmware van het apparaat bij te werken via de Kenwood website. Na te doen, kan de Garmin-update worden gedownload en geïnstalleerd op het apparaat.

Wat je nodig hebt

SD-kaart

Download de DNX9960 firmware-update van de Kenwood.com. Open het gedownloade bestand. Sluit een USB-opslagapparaat aan op de computer, en kopieer de update-bestand naar het USB-apparaat.

Sluit het USB-opslagapparaat aan op de DNX9960. Druk op "Menu" en kies "stand-by." Druk op "Setup", "Software" en "Update." Wacht ongeveer drie minuten voor de update te voltooien. Verwijder het USB-apparaat, en reset de DNX9960.

Ga de Buy.garmin.com, en download de software-update voor de DNX9960.

Plaats een SD-kaart in de computer, en maak een map op de kaart door rechts te klikken op het scherm en het selecteren van "Nieuwe map." Noem de nieuwe map "Garmin." Kopieer het update-bestand naar de "garmin" map, en verwijder de kaart uit de computer.

Plaats de SD-kaart in de kaartsleuf van de DNX9960. De update zou automatisch moeten beginnen. Wanneer de update is voltooid, verwijdert u de SD-kaart.

Hints

Laat de SD-kaart niet verwijderen terwijl het apparaat wordt bijgewerkt. Dit kan de GPS beschadigen.

Share This Post