Index / Huis / Hoe maak je een garagedeur sluit niet oplossen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een garagedeur sluit niet oplossen

Problemen met een garage deur die niet sluit kunt u geld besparen en frustratie. Het eerste wat te onderzoeken is de mechanica van de deur. De deur kabel en veren moet in goede vorm voor de deur goed kunnen functioneren. Als de deur verschijnt fysiek

AdvertisementProblemen met een garage deur die niet sluit kunt u geld besparen en frustratie. Het eerste wat te onderzoeken is de mechanica van de deur. De deur kabel en veren moet in goede vorm voor de deur goed kunnen functioneren. Als de deur verschijnt fysiek in goede vorm, kan de veiligheid mechanismen binnen de garagedeuropener te voorkomen dat de deur sluiten. Een paar inspecties zal de oorzaak vast te stellen. Het is een goed idee om een ​​vriend die je helpen tijdens het oplossen van problemen met de deur en opener.

Wat je nodig hebt

Trapladder

Helper

platte schroevendraaier

Wrench set

Wire strippers

Controleer de deur kabels en de veren. De kabels mag geen speling in hen hebben. Voor deuren die een veer op een buisvormige schacht boven de deuropening, moet de kabels gelijkmatig wikkelen op de trommels aan het einde van de as. Voor deuren die veren die zich uitstrekt aan elke kant, moet de kabel routes door twee katrollen en geen teken van binding te laten zien. Als de kabels los of gebroken, streven naar een service professioneel. Als de veren op de deur zijn gebroken, een dienst professional nodig heeft om de veren te vervangen.

Trek aan de noodontgrendeling touw aan de deur trolley uit de opener wagen los te maken. De deur trolley is het gedeelte dat de arm maakt vanaf het bovenste deel van de garagedeur en opener. De ontkoppelingstouw kan de deur de hand bedienen zonder het gebruik van de opener.

Pak de deur aan de greep op het onderste gedeelte en met de hand de deur te sluiten. Als de deur niet zal sluiten met de hand, op zoek naar het gebied waar de deur is bindend. Let goed op het gebied waar de deur rollen in te voegen in het spoor. Soms is een rol zal komen van de baan knallen. Vraag een helper om de deur te houden in de open stand, terwijl de roller weer in het spoor pop. Pak de bovenste baan en draai de bovenkant van de baan naar de deur terwijl u de rol in het spoor.

Bedien de garagedeuropener één druk op de knop muur station. Als de opener werkt hoeft de deur naar beneden kracht schroef aanpassen. Als de opener niet werkt, de foto-eye sensoren moeten worden aangepast.

Plaats een trapladder onder de garagedeuropener hoofd. Vraag uw helper om de deur trolley terug naar de opener wagen aan te sluiten. De helper moet de deur te openen, totdat de trolley grijpt de wagen. Kijk voor de limiet en de kracht aanpassing schroeven aan de achterkant van de opener hoofd naar beneden. Draai de neerwaartse kracht schroef 1/4 linksom draaien met een platte schroevendraaier. Vraag uw helper om de knop muur duwen om de opener te bedienen. De eerste push zal de deur weer open. Laat je helper opnieuw druk op de knop muur om de deur te sluiten. Doorgaan tot aanpassing van de kracht schroef totdat de deur sluit helemaal.

Onderzoek de LED-lampjes op de foto de ogen naar de onderkant van de baan, als de deur met de hand wordt gesloten en de opener niet werken zonder de deur bevestigd. Er is een groen licht op een oog en een rood licht aan de andere oog. De rode ogen geeft kracht gaat naar de foto ogen. Het groene lampje geeft aan de ogen worden uitgelijnd. Draai de moer waarmee de rechterzijde foto oog op de deur track met een moersleutel en manoeuvreren het oog omhoog of omlaag totdat het groene lampje blijft branden Draai de borgmoer. Als het rode lampje niet brandt, volgt het pad van de beldraad te zorgen voor hun zijn geen breuken in de draad.

Inspecteer de aansluiting aan de achterzijde van de motor. De draden van de foto de ogen te sluiten in de buurt van de limiet aanpassing schroeven. Soms is de kale draad rond de terminal zal barsten en breken. Draai de terminal schroeven en inspecteer de draadeinden. Verwijder indien nodig 1/4 inch van de isolatie van de uiteinden van de draad met draad strippers. Buig het uiteinde in een haak en haak de draad rond de nek van de terminal schroef. Draai de schroef vast om de draden vast te zetten.

Share This Post